سلام خواهرای گلم تازگیا با شوهرم دعوا زیاد داشتیم شوهرم ازم فراری شده خودش میگه اصلا دوست نداره من کنارش باشم اگه تو اتاق باشم میره تو پذیرایی پذیرایی باشم میره تو اتاق به نظرتون چکار کنم که تا وقتی کار دستم نداده خودش دوباره جذبم شه؟
سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی مدت خیلی بهش گیر نده حتی نگو جرا من اینجام شما میری اون اتاق...عادی باش سر چیزای ک قبلا حساسبت نشون میدادی حساسیت نشون نده حرف زد باهاش با خوشرویی بدون طعنه جواب بده حرف نزد شما هم اصرار نکن خودش بر میگرده...کمی ارامش میخاد خودتو سرگرم جیزی کن
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
خانومی جان فکرکنم سنت کم باشه؛ برو تاپیک منو بخون؛ البته مشکلات من زیاد بود و اکثر دوستان و خانوادم گفتن تقصیر عمده با همسرم بود اما برو تاپیک اخر منو بخون ایراد من که باعث عداب وجدان الانم شده غرغر کردن سرشوهرمه، خیلیییی مهمه مخصوصا پشت خانوادش حرف نزن و با مظلومیت بگو هرچیو