سلام خواهرای گلم تازگیا با شوهرم دعوا زیاد داشتیم شوهرم ازم فراری شده خودش میگه اصلا دوست نداره من کنارش باشم اگه تو اتاق باشم میره تو پذیرایی پذیرایی باشم میره تو اتاق به نظرتون چکار کنم که تا وقتی کار دستم نداده خودش دوباره جذبم شه؟
سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥
اول اشتباهاتت رو جبران کن جوری که متوجه تغییر بشه. بعد باهاش صحبت کن که زندگیتون رو درست بسازین. ساختن خیلی زمان میبره. با هم مهربون باشین. انشاالله درست میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام مهربانو . آقایون نیاز دارن تو خودشون باشن کمی خلوت میخوان تا با خودشون کنار بیان و آروم شن برعکس ما که دوست داریم کنارمون بشینن و بپرسن چی شده چرا ناراحتی ... بهت "آشتی غیرمستقیم " رو پیشنهاد می کنم . به این شکل که دکور خونه رو جابجا کنی لباساشو اتو کنی میوه بذاری تو ظرف و بذاری کنارش اما بدون حرف. تو خونه به تیپ و لباس و موهاتو برس . حسابی همه جا رو مرتب کن . سی دی فیلم مورد علاقشو بخر وقتی هستش بذار اما صداش نکن. بعد از دو روز شروع ککن یادداشت گذاشتن تو کفشش تو کیف یا جیبش تو ظرف میوه اش ... خوشش میاد . رو آینه دستشویی یا اتاق خواب با رژ جملات عاشقونه بنویس. صبوری و غر نزدن رو تمرین کن نتیجه میگیری گلم .
خدای مهربونم به تو قرصه دلم لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸