2777
2789
عنوان

شوهرم ازم فراری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3739 بازدید | 41 پست
به نظرت کم تر بهش توجه کنم خوبه؟

اول اشتباهاتت رو جبران کن جوری که متوجه تغییر بشه. بعد باهاش صحبت کن که زندگیتون رو درست بسازین. ساختن خیلی زمان میبره. با هم مهربون باشین. انشاالله درست میشه

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو
خانومی جان فکرکنم سنت کم باشه؛ برو تاپیک منو بخون؛ البته مشکلات من زیاد بود  و اکثر دوستان و خا ...

18سالمه اره منم دست خودم نیس سرش زیاد غر میزنم

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مهربانو . آقایون نیاز دارن تو خودشون باشن کمی خلوت میخوان تا با خودشون کنار بیان و آروم شن برعکس ما که دوست داریم کنارمون بشینن و بپرسن چی شده چرا ناراحتی ... بهت "آشتی غیرمستقیم " رو پیشنهاد می کنم . به این شکل که دکور خونه رو جابجا کنی لباساشو اتو کنی میوه بذاری تو ظرف و بذاری کنارش اما بدون حرف. تو خونه به تیپ و لباس و موهاتو برس . حسابی همه جا رو مرتب کن . سی دی فیلم مورد علاقشو بخر وقتی هستش بذار اما صداش نکن. بعد از دو روز شروع ککن یادداشت گذاشتن تو کفشش تو کیف یا جیبش تو ظرف میوه اش ... خوشش میاد . رو آینه دستشویی یا اتاق خواب با رژ جملات عاشقونه بنویس. صبوری و غر نزدن رو تمرین کن نتیجه میگیری گلم .

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
به نظرت کم تر بهش توجه کنم خوبه؟

نه به نظرم سرتو بیشتراز قبل به کارای خونه و ... گرم کن.کارایی که نتونه ازشون بهونه بگیره تا ببینه تو داری با خیال اسوده به خودتو کارات میرسی

اگه باهات حرف زد غر زد یا شروع به گلایه کرد یعنی دیگه خسته شده از قهر،کم کم باهاش خوب بشو

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
اول اشتباهاتت رو جبران کن جوری که متوجه تغییر بشه. بعد باهاش صحبت کن که زندگیتون رو درست بسازین. ساخ ...

خیلی ناامیده باهاش زیاد حرف زدم.باید بهش زمان بدم تا با خودش کنار بیاد

آجی تو یادداشت هات جملاتی شبیه این باشه معجزه میکنه: بهت افتخار میکنم بهترینم

یا تو تنها تکیه گاه منی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
سلام مهربانو . آقایون نیاز دارن تو خودشون باشن کمی خلوت میخوان تا با خودشون کنار بیان و آروم شن برعک ...

مرسی عزیزم خیلی راهکار خوبیه

خانومی جان فکرکنم سنت کم باشه؛ برو تاپیک منو بخون؛ البته مشکلات من زیاد بود  و اکثر دوستان و خا ...

چطوری میشه تاپیکارودیدمن نمیتونم

براترک این نی نی سایت کجابایدبستری شم😥😂
خیلی ناامیده باهاش زیاد حرف زدم.باید بهش زمان بدم تا با خودش کنار بیاد

حتی اگه می خوای بهش زمان بدی هم جوری رفتار کن که بدون دوسش داری و زندگیت مهمه

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو
عزیزم حتما این تاپیکو بخون سعی کن اروم باشی اروم اروم رفتارای بدتو تغییر بده

ممنون.اخلاق بدم اینه که وقتی عصبانی میشم اصلا روی حرفام و رفتارم کنترل ندارم