2777
2789
عنوان

از یه ادم دلشکسته به خدا

70 بازدید | 11 پست

فراموشم کردی؟ 

چه گناهی کردم که مستحق این همه عذابم؟ 

میشه امشب که میخوابم تو خواب نشونم بدی؟ 

نه خانواده ای نه همسری نه دل خوشی نه امیدی..... 

دلیل بدبختی همه منم... 

خاک بر سرم که عرضه خودکشی هم ندارم... 

این نوشته فقط برای اروم شدن خودمه همین

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
خدا در دل شکسته قرار داره از رحمتخدا نومید نشو و صبر کن به حکمتش

صبر 

چقدر صبر بخدا دیگه امیدی ب اینده ندارم

هر روز به این فکر که از امروز دیگه همچی خوب میشه دیگه سرکوفت کار نکرده بهم نمیزنن ولی یهو کل روز خوبه مثل الان اخر شبی یکی یچیز میگه.... عادت شده برای همه خستم

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم خدا دقیقا جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره

دیگه به این که خدایی هم هست شک دارم

میخوای درد و دل کنی عزیزم

حالم خوب نیست 

ده. ساله حالم خوب نیست

گفتم تقصیر من نیست همه میدونن نیست ولی درد دلشونو سر من خالی میکنن بخاطر توعه زندگی نداریم برا  حالم خوب نیست حس میکنم تو خونه لقمه هامو میشمارن و حالم خوب نیست هرچی نذر و دعاست کردم و خوندم دزست نمیشه دردو دلی که کاری رو درست نکنه کوچک کرذن خودمه 

ای جان دلم عزیزم خدا کریمه عزیزم ادم با درد و دل کردن کوچیک نمیشه

سرتو درد اوردم ببخش

این چ حرفیه عزیزم هر موقع دلت پر شد منم مثل خواهرت پیام بذاری زود سرو کلم پیدا میشه

❤️