2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید خواهش میکنم

79 بازدید | 12 پست

سلام خانوما بین دو راهی موندم یه نظرتون چیکار کنم ..من و شوهرم چندروز پیش بحث کردیم اون حرفایی خیلی بدی بهم زد اصلا مراعات وضعیتمم نکرد خیلی غصه خوردم اون روز از دستش ...الان هم قهریم ..ولی از یه طرفی قرار بوده بریم برای دخترم پیش ۲ثبت نام کنیم از هفته پیش که هی عقب میفتاد..الان میترسم دیر بشه و مدرسه کنار خونمون پر بشه اگه تا حالا پر نشده باشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا برو به مدیر بگو اسم بنویس بگو شوهرم مسافرتی بعد میاد

اول گفته بود به مبلغ پیش پرداخت میگیریم که ثبت نام قطعی بشه اسمش رو قبلا نوشتم گفت زنگ میزنم که هنوز نزده گفت اولویت با کسایی هستن که ثبت نام کامل کردن ...شوهرمم سر خود کاری کنم روی لج بیفته بدتر می‌کنه 

ولش کنما خانما همیشه توی ذهنمون یه بهانه‌ای واسه آشتی داریم😒

باور کن فکر ثبت نام نبود میزاشتم  خودش بیاد شده بود موقعی که خودش مقصر  دوهفته صبر کردم تا بیاد ولی الان فکر ثبت نام از ذهنم نمیره میترسم تا حالا پرهم شده ..اون که از خداش هست که نره دخترم

امشب برو باهاش آشتی کن سلاح زنانه شنبه برو اسم بنویس

همین رو موندم کار درستی هست برم ..موندم واقعا من شش ماهه باردارم کلی منو حرصم داد با حرفاش کلی جلوش گریه کردم و....بازم دست از کاراش برنداشت و....الان خیلی بین دو راهی موندم بین غرورم و مدرسه بچم 

چرا شوهرت اخلاق نداره بچه دوم را اوردی

اولش که اخلاق اش خیلی خوب بود ولی الان یه مدت مثلا چند ماه مثل فرشته ها میشه هر چی بگی هرچی بخوای بدون چون و چرا قبول می‌کنه ..ولی باز یه مدت باز گیر الکی میده یا حرص میده یا شوخی های بی‌مزه می‌کنه ...اون موقع که باردار شدم که واقعا خوب شده بود فکر نمی‌کردم باز دوباره این اداها رو دربیاره 

چرا شوهرت اخلاق نداره بچه دوم را اوردی

به خاطر بارداری هم من خیلی سرد شدم ..کلا دوست ندارم کسی طرفم بیاد  و فوق العاده حساس شدم به موضوعات زود رنج و...شوهرم هم گرم ...فکر میکنم اینک بی تاثیر نیست باز اخلاقش تغییر کرده