2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟یعنی اگه همه به خاطر زیباییت تحویلت بگیرن اما اونی که نیاز داری و آدم مهم زندگیته سر راهت قرا ...

من عاشق محبوبیت بین آدمام

حقیقتا فعلا جنس مخالف یه جوری حرصمو درورده که اصلا مهم نیست 

الان تنها چیزی که مهم برام این که مرکز زیبایی و توجه باشم

سلام هانی هستم‌😁                                                  ‌‌ از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد💆‍♀️            شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم 🧦                           شما میزارین گوشیتون خاموش شه؟! من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎😂

اولا که ممکن نیست مرد جماعت به زیبایی بی توجه باشه دوما بر فرض فایده هم نداشته باشه جای اعتراض نیست ...

اخه وقتی به درد نخوره 

گرهی ازت باز نکنه 

پس فایده اش چیه؟

این که مردم همش چشمشون رو صورت تو باشه که دردی از آدم دوا نمیکنه

خب پس اون دختر زیبایی رو که داره ،روی بقیه چیزا هم کار کنه عالی میشه

بقیه چیزاش هم نمیگم عالیه اما عیب و ایرادی هم نداره که بخواد رفع کنه

مثلا خانواده ش خوب و خوشنامن 

اینو چه طوری میتونه به مرحله عالی برسونه 

بقیه چیزاش هم نمیگم عالیه اما عیب و ایرادی هم نداره که بخواد رفع کنهمثلا خانواده ش خوب و خوشنامن این ...

خانواده،فیس،قد اینا رو نمیتونه 

ولی اخلاق،تحصیلات،رفتار،پوشش،شخصیت اینا رو میتونه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
سلاماصل كار خوش شانس بودنه جانموگرنه خوشگلي و خوش هيكلي و موي پرپشت ، قد بلند اينها ملاك نيستناول ش ...

بعضیا میگن همین خوشگلی و خوش هیکلی شانس بزرگیه

پس شانس دقیقا چیه؟

من عاشق محبوبیت بین آدمامحقیقتا فعلا جنس مخالف یه جوری حرصمو درورده که اصلا مهم نیست الان تنها چیزی ...

منم دقیقا تو مرکز این توجه هستم

اینکه خاله و عمه و دوست و همسایه‌ هی خودشونو می‌مالن بهم هیچ لطف و احساس رضایتی برام نداره

این توجه و از طرف جنس مخالفی  میخوام که ایده الم باشه