الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممکنه قصدش جدی باشه از این پسرا ک معتقدن ی دختر پاک نگه دارن و با بقیه خوش بگذرونن ولی درکل برین توی قصدشون و جدی بودنشون ارزشی نداره اصلا چون عاشقت نیست فقط درونت منفعت دیده
🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم
کسی که کسیو بخواد و دوست داشته باشه واقعا جز اون با کسی نیست
مهلومه تفریحی هست براش دوست داشتن کجا بود
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیزم من برام این مشکل به وجود اومد اقایی ازم خوشش اومد خواست اشنا بشه منم گفتم خب هردو بزرگ و عاقلیم سنمون بالا 35، گفتم باشه. بعدا فهمیدم این اقا با یک خانم مطلقه 3 ساله رابطه دوستی و خارج عرف داره و همه کار هم کردن. بهشون این موضوع گفتم خشکش زد گفت من اون خانومو برای ازدواج و زندگی نمیخوام چون مطلقه هست و بیوه، من بهشون گفتم خب اون خانم هم میدونه که شما اونو برای ازدواج نمیخوای یا به اون باز چیز دیگری گفتی؟ سرش داد زدم خشکش زد. گفتم من کاری ندارم اون خانم کی هست و کی نیست ولی برو با همون باش سه ساله هست حق اب و گل داره. ببین خیلی این اقا با من سرد بود سر همین کم کم شک کردم نکنه خبری باشه که حدسم درست بود. لعنتی منو برای سرگرمی میخواست. با من خیلی سرد بود انگار تو ابنمک باشم. منم باهش قطع رابطه کردم. کاش زنه مالی هم بود نه قیافش خوب نه سوادش نه شغل نه هیچی... خب فقط یک گزینه داشت که مرد اونو میخواست و به من ترجیح میداد اون زن باهش رابطه نامشروع داشت ولی من اهل این چیزا نبودم.