2777
2789
عنوان

بحث رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 26 پست
ممکنه قصدش جدی باشه از این پسرا ک معتقدن ی دختر پاک نگه دارن و با بقیه خوش بگذرونن ولی درکل برین توی ...

دختری هم که میدونم با همه پسرا دوست بوده و یه جورایی میشناسنش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه یکیشونو جدی بخواد باید کشف کنی جدیش هستی یا موقت، دیدم طرف با یکی از چندین نفری که دوست بود ازدواج کرده

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.

ممکنه یکیشونو جدی بخواد باید کشف کنی جدیش هستی یا موقت، دیدم طرف با یکی از چندین نفری که دوست بود از ...

اون اردواج‌رو یاید ر...د توش

خود دختره پس فردا میخواد از همچین پسری ،بچه بیاره ؟

ممکنه یکیشونو جدی بخواد باید کشف کنی جدیش هستی یا موقت، دیدم طرف با یکی از چندین نفری که دوست بود از ...

همین پسر مثل اینکه گفته بوده ازدواجش براش مهمه و حساسه توی ازدواج کردن

و خانواده خیلی خوبی هم داره 

فرض کنیم ایشون گزینه جدی باشن و قصدشون ازدواج با این خانوم باشه

آیا چیزی از زشت بودن خیانتش کم میکنه؟ اینکه یه آدمی همزمان با چند نفره در رابطه ست یعنی تنوع طلب و خائنه

بعد از ازدواج هم همین خواهد بود

اما خب از نظر من ادم عاشق خیانت نمیکنه یعنی اگر کسی واقعا قصد جدی داشته باشه جز اون ادم کسی دیگه رو نمیبینه و فقط یه نفره تو زندگیش این ک طرف همزمان با چند‌ نفر دوست باشه پس مشخصه که قصد جدی نداره و بیشتر برای تفریح و سرگرمی و بنظرم برای ازدواج هم انتخابشون دخترای دیگس 

این موردی که گفتم دختره از این عملی ها وپلنگ ها از اینا که خودش دوست پسر خیلی داشته و با بیشتر پسرا رفیق بوده و پسره گفته بوده که روی ازدواجم حساسم ! یعنی شاید منظورش بوده که هرکسیو برای ازدواجم انتخاب نمیکنم. چون تعریفی که شنیدم خانواده خیلی خوبی هم داره اون پسر و میگفتن خودشم پسر خوبیه شاید قصدش از این کار تفریح باشه 🤷🏻‍♀️

اما بازم  توی رابطه اگر قصد پسر جدی بود یا واقعا عاشق بود صد درصد خیانت نمیکرد