2777
2789

اگه تو خواب نوزادی دیدی که مرده ولی بهش نزدیک شدی چشماشو باز کرد نشونه اینکه پولی تو راهه

من در ساحل دیدم یک زرافهه ای را که به مانند یک روز روشن در شب تاریک میتابید و همه جا را مانند قامت چون سروش می‌رقصد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو خواب نوزادی دیدی که مرده ولی بهش نزدیک شدی چشماشو باز کرد نشونه اینکه پولی تو راهه

وآقا این دیدم خواب دیدم نوزادم مرده دلم نیومد خاکش کنم بعدش که بغل کردم زنده شد خدا از دهنت بشنوه خواهر 

را جزئیات بیشتر تعریف کن

مثلا خواب میبینم دارم میزام تو بیمارستانم یا زاییده م دارم استراحت میکنم مهمون اینا اومده یا بچه ای بغلم  کلا سر کارم با پچه س تو خواب

بعضی وقتا کلا بچه رو نمیبینم فقط میکنم تو بیمارستان بستری شدم میخوام بچمو به دنیا بیارم

خوب چون جنسیت رو نمیدونی به طور قطع نمیشه گفت تعبیرش چیه 

ولی تعبیر کلیش میشه ابتکار و هدف جدیدی را در زندگی شخصی به دنبال خواهید داشت

😐😑 

تعبیر این میشه از جایی که انتظار ندارید چیزی بهتون میرسع

ببخشید میشه تعبیرخواب منم بگید. دوسه شب پیش خواب دیدم دارم‌  پشت بومُ آب می پاشم 

یه بارم خواب دیدم تو مسجد نشستم بعد دخترعمم و دوتا زن غریبه داشتن نذری پخش می کردن منم برمی داشتم کیک یزدی و شربت آلبالو وقیمه نثار بود نذری ها

....✨️