2777
2789
عنوان

کیا با جلب نفقه طلاق گرفتن

2694 بازدید | 26 پست

یعنی 6ماه شوهرتون نفقه نداد چطوری اثبات کردین. 

دادگاه زود طلاق میده. من 4ماهه خونه پدرمم تا الان فقط ی بار 1500ریخته بود حسابم که زود رفتم حسابم بستم.اونم به کارشناس نفقه بچه گفته بود نفقه بچه ریختم در حالیکه نفقه بچم3تومنه. الان اگه دوماهم هیچی نفقه بهم نده میتونم طلاقم بگیرم. 

ضمنا دادگاه تمکین تیل شده به خاطر شکایت کیفری که کردم بهش حق تمکین ندادن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفصله خیانت بدبینی بیماری روحی روانی پارانوئید همه چی

شوهر منم همینطور 

با دو تا بچه منو آواره کرد 

دو ماهه از خونه بیرون کرده 

وقیح ترین آدمی ک میشه دید

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

در خواست مهریه و … دادید ؟! و در خواست طلاق ؟! 

خوب شد حساب بستید 

خودش راضی ب طلاق ؟! توافق میکنید ؟!

میتونه لحظه آخر برای اذییت کردن بریزه تا طلاق نده اما بستگی به قاضی داره تا قصد ‌نیت ایشون متوجه بشه 

چون نفقه ای نمیداده قطعا نمیخواستی زندگی کنه ک نداده حداقل باید ۸ ماه بگذره 

چون ۶ ماه فقط نوشتاری قانون 

🕊
در خواست مهریه و … دادید ؟! و در خواست طلاق ؟! خوب شد حساب بستید خودش راضی ب طلاق ؟! توافق میکنید ؟! ...

جدی؟؟ باید 8ماه صبر کنم. 

بله مهریه اجراگذاشتم یک چهارم حقوقش فعلا مسدود شده تا جلسه تشکیل بشه. 

جدی؟؟ باید 8ماه صبر کنم. بله مهریه اجراگذاشتم یک چهارم حقوقش فعلا مسدود شده تا جلسه تشکیل بشه.

چند وقته اقدام کردید وکیل گرفتید ؟! و چند وقت کلا از همسرتون جدا زندگی  میکنید ؟! 

بله حالا بستگی ب نظر قاضی داره 

الان شما در خواست طلاق دادید ؟؟؟! 

اگر دلیل فقط نفقه   این آقا میاد میگه من همه حق و حقوق اش میدم طلاق نمیدم 

… حالا میگم قاضی اگر خوب باشه ‌و عادل متوجه میشه این ب بازی گرفته 

🕊
چند وقته اقدام کردید وکیل گرفتید ؟! و چند وقت کلا از همسرتون جدا زندگی میکنید ؟! بله حالا بستگی ب ن ...

عزیزم من 4ماه خونه پدرمم. برای نفقه خودم اصلا اقدام نکردم نیازی به چندرغاز پول اون ندارم برای بچمم تازه اقدام کردم. میخوام طلاقم به وسیله نفقه بتونم بگیرم. 

من شکایت کیفری ازش کردم حکم جلب به دادرسی هم براش اومده.بله وکیل دارم. 

عزیزم من 4ماه خونه پدرمم. برای نفقه خودم اصلا اقدام نکردم نیازی به چندرغاز پول اون ندارم برای بچمم ت ...

برای کلا نفقه یکم پرونده پیچیده تر نمیشه ، فقط موضوع ۶ ماه نفقه نیست 

دیدم نوشتید خیانت ام کرده اینم یجور ب اثبات برسونید و‌مشاوره طلاق ام برید عدم سازش بزنن طلاق میتونید بگیرید 

ترک منزل هم  اگر از طرف ایشون ام اگر بوده باشه باز هم سخته یکم اثبات اش …. بابد یکم صبر کنید 

پروسه داره اما خوب ب نتیجه میشه رسید اگر وکیل دارید کلا ازش مشاوره بگیرید بهتره روند هر کسی با هم متفاوت … 

به امید خدا هر چی تو دل شماست که خوبه بهش برسید  ، و زندگی پر ارامش تجربه کنید جدایی سخته و دردناک آمار ادم بد داستان زندگی خودتون یه پیروزی ، 

🕊
نفقه موقعه اگر داشته باشید که چه بهتر میشه به غیر این ۴ ماه رو میگماااا … چون اون ۱۵۰۰ ام برای شما ز ...

اون 1500رو به کارشناس نفقه گفت برای نفقه بچه هست. نفقه من نیست که