2777
2789

هدفش چیه؟

۴ ماهه زنش به خاط کتک کاریش گذاشته رفته، اونم ظاهرا عین خیالش نیست و نمیخواد برگرده و از طرفی هم طلاقش نمیده؟ 

ببخشید پس میخواد چه گ ه ی بخوره؟

کتک میزنه براش مهم نیست 

انسان نیست دیگه مگه میشه ازش انتظار داشت

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد تا اون خانوم خودش بره درخواست بده تا از زیر مهریه و بقیه چیزا فرار کنه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

خب خانم درخواست نفقه و مهریه بدن

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
اخه قبلا مهریه خانمشو داده و حق طلاق هم بهش داده

فقط میخواد خانوم بره درخواست جدایی بده ظاهرا دیگه خسته شده چون همه چی رو داده اینطور به نظر میرسه چون الان به راحتی میتونه بره عدم تمکین بگیره و یا اینکه شاید با کسی هستش و دیگه این خانوم رو نمیخواد 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
مهریه رو قبلا بهش دادهاما درخواست نفقه داده

خب چه بهتر بره درخواست طلاق بده خانومه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
فقط میخواد خانوم بره درخواست جدایی بده ظاهرا دیگه خسته شده چون همه چی رو داده اینطور به نظر میرسه چو ...

دادگاه تمکین هم داده ولی اجراییه نگرفته

خانمه هم میگه من طلاق نمیگیرم اون اگه میخواد بره طلاق بگیره

پای خانمه دیگه ای هم وسط نیست