2777
2789

دیگه خسته شدم از این همه حسادت بیخود به هرکی خوبی کردم با بدی جوابمونو داد سالها پیش پدرم برای از هم نپاشیدن زندگیه برادرزادش دست بوسی کرد امروز در کمال تاسف همونا دارن برا خراب کردن زندگیه ما دست به هرکاری میزنن 

برا رو سفید کردن یه فاحشه دارن همه جا ابروی منو میبرن به نظرتون چیکار کنم به معنای واقعی کلمه دیوانه شدم نمیتونم ادامه بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکشی درمون دزد نیس ،من نمیدونم مشکلت در چ حده ولی ی سید هست کارش خیلی خوبه میخای شمارشو بدمت زنگش ...

چی میگه بهم بخدا خیلیا بهم میگن هرکی جای تو بود الان فرار میکرد درحالی که اونا فقط ظاهر زندگیمو میبینن از عمق بدبختیم خبر ندارن 

چی میگه بهم بخدا خیلیا بهم میگن هرکی جای تو بود الان فرار میکرد درحالی که اونا فقط ظاهر زندگیمو میبی ...

الان اگه بمیری درست میشه؟؟؟باشع قبول من این شماره رو بهت میدم زنگش بزن اگه نتونست مشکلتو حل کنه بعد برو بکش خودتو قبول؟

خودکشی که دشمن شادت میکنه رو میخوای؟یادت باشه حضرت علی میفرمایند بدترین گناه نا امیدی استحالا چکار م ...

پشت سرم خیلی حرفای بدی زدن یه بار از رو لطف گوشیمو بهشون داده بودم روش ابزار جاسوسی انداختن 

منو تحدید میکردن که مثلا روسریتو بیار جلو درحالی که خودش با به دختر فامیل که از من کوچیک تره رابطه‌ی جن‌.سی داره و میدونه اون دختر فا‌حشست 

اگه اخرتی وجود داشته باشه سر پل سراط یقشونو میگیرم

پشت سرم خیلی حرفای بدی زدن یه بار از رو لطف گوشیمو بهشون داده بودم روش ابزار جاسوسی انداختن منو تحدی ...

اصلا اهمیت به حرف های پشت سرت نده. گوشیت رو هم ببر تعمیرگاه درستش کنن برات و نترس از تهدید ها و برو شکایتشون کن اگر به جاهای باریک کشیده به نظرم.

و این رو هم بدون توی این چچرخ گردون هیچ چیز بی برگشت نیست

اصلا اهمیت به حرف های پشت سرت نده. گوشیت رو هم ببر تعمیرگاه درستش کنن برات و نترس از تهدید ها و برو ...

اخه فقط اینا نیست این یه بخش کوچیکشه دارن خار و زلیلم میکنن