2777
2789
عنوان

تکون های نی نی، میشه کمکم کنید

212 بازدید | 26 پست

سلام هفته 20 هستم، تا الان تکون واضحی از دخترم حس نکردم، فقط گاهی وقتا مثه نبض میزنه،  تا چن روز پیش این نبضا اطراف نافم بود اما الان زیر دلم میزنه، مگه الان نباید بچه اومده باشه بالا؟ پس چرا برا من زیر دلم هنوز نبض میزنه؟ اصلا چرا حرکت واضح حس نمیکنم؟ مثلا میگن بچه مثه موج اینور اونور میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود واسه موج عزیزم کم کم حرکاتش بیشتر میشه واسه منم همینطور ی بود اوایلش

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
منم دخترم هفته ی۲۱ واضح تکوناشو حس کردم در صورتی ک دختر اولم۱۶ هفته کاملا ضربهاش و موجاش پیدا بود

منو شما تاریخمون باهم یه روز فرق داره 

شما طبیعی زایمان میکنی یا سزارین؟؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد