2777
2789

من ۲۶ سالمه.چهار ساله که ازدواج کردم.هفت ماهه که اقدام بدون جلوگیری داشتم.پریود نامنظم دارم گاهی یک ماه یک بار و گاهی سه ماه یک بار.روز سوم پریودم ازمایش دادم.رنج نرمال پرولاکتین ۳.۱ الی ۲۳.۰۸ بود که نتیجه من ۳۷ بود(از اولین پریودم در زمان بلوغ پرولاکتینم بالا بوده ترشح شیر هم هیچوقت نداشتم و به طور ارثی تنبلی تخمدان دارم)

2.25=(TSH(CLM     رنج نرمال ۰.۳ الی ۴.۵

Fsh(CLM)= 4.3      رنج نرمال ۳.۲ الی ۱۵

4.95=(LH(CLM     رنج نرمال ۱.۲الی ۱۲.۵

37=(prolactin(clm  رنج ۳.۱ الی۲۳.۰۸

ANA=NEGATIVE

AMH=6.6

دکتر تشخیص دادن لاپاراسکوپی باید کنم .میخوام بدونم چون توی فامیل فقط نن پرولاکتینم بالا بوده ممکنه دلیل بی نظمی پریودم فقط پرولاکتین باشه و با رفع شدنش باردار بشم.بهم ده تا قرص کابرگولین هفته ای یک عدد داده ولی تشخیصش لاپارسکوپی بود.شوهرمم بدون مشکل بود.ممنون میشم راهنماییم کنید.

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

میگن پرولاکتین مانع تخمک گزاری میشه 

من خودم پرولاکتینم 33هست دکترغددرفتم وزنان هیچکدوم داروندادن بهم گفتن نمیخوادواس اینقدریالاتردارونمیدیم نمیدونم حالاچحوریه

حالاچون شمااقدام داشتی وباردارنشدی ممکنه بهمین دلیل باشه ان شالله قرص میخوری وسریع یاردارمیشی 

بقیه چیزات هم که نرماله 

چون یادمه بدکترغددگفتم چرادوستام 5تاشده پرولاکتینشون بیشترازحدبودقرص گرفتن بعدمن با10تابیشترنمینویسی گفتش که توهم اگرچندماه اقدام کردی ونشدبرات درخواست تکرارازمایش رومیدم وگرنه لازم نیس

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من وزنم کمه.اصلا اسمی از متفورمین نبرد برام.صاف گفت پوست تخمدانت ضخیم شده تخمک ازاد نمیکنی.خرج عملتم ۳ تومن میشه.خودم شک کردم شاید پرولاکتینم باعث پلی کیستیک بودن باشه.چون از اول بالا بود

من فقط اومدم بگم خوش بحالت که ذخیره تخمدانت بالاست مال من خیلی پایینه😔 مشکل شما قابل حله فقط ممکن ...

عزیزم ان شا الله مشکل شمام حل بشه.تخمکاتو فریز کن

اخه من وزنم کمه.اصلا اسمی از متفورمین نبرد برام.صاف گفت پوست تخمدانت ضخیم شده تخمک ازاد نمیکنی.خرج ع ...

متفورمین عزیزم برای ازاد کردن تخمکه ربطی به وزن نداره

اگه درکنار ورزش باشه تاثیرش بیشتره

برای تنبلی تخمدانت متفورمین در کنار ورزش معجزه میکنه

اریادخت جان من خوندم تاپیکاتونوهمیشه ببین منم تنبلی دارم یعنی قبلانداشتم تازگی گرفتم متفورمین برام نوشت دکتررفتم یدکتردیگه گفت ازمایش قندانسولین واین چیزات خوبه زیادلازم نیس که بخوری قرص روعوضش ورزش کن منم بحرفش گوش کردم متفورمین نخوردم ودوماهه که پیلده روی میرم اونم هرروز1ساعت تایکساعت ونیم 

حالابنظرت باهمین پیاده روی فولیکولام بزرگ میشن؟؟روز13سیکلم فقط زده چندین فولیکول مشاهده شدکوچیک بودمن هرماه پریودمیشدم فقط تواین 6ماه اخیربترتییب 8روز6روز5روز3روز2ردزتاخیرداشتم که اینماه بعدورزش سر28روزپریودشدم چون من مریهام اکثرا30یا32روزه بوده همیشه بنظرت امیدی هست؟؟یانه متفورمین خوردن خیلی واجبه؟

وخدایی که بشدت کافیست
اریادخت جان من خوندم تاپیکاتونوهمیشه ببین منم تنبلی دارم یعنی قبلانداشتم تازگی گرفتم متفورمین برام ن ...

صد در صد 

ورزش واسه من یکی معجزه کرد عزیزم

تخمدانارو عجیب فعال میکنه ورزش