2777
2789

آقا میگم من قرص ال دی میخورم از روز اول پریودیم الان چند روزی هست که دارم میخورم اولین باره که دارم با قرص پیشگیری میکنم‌.. قبل پریودمم می‌خوردم چون پریود نمی‌شدم یک هفته خوردم قطع کردم که پریود شم ..

الان بنظرتون بدن من آمادگی جلوگیری با قرص داره؟ ینی اگه ببخشید مایع منی ریخته بشه باردار نمیشم؟ یا باید بعدش قرص اورژانسی هم بخورم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دیگه.ازمن میشنوی روشت عوض کن.من خودم دوسال قرص خوردم نابودم کرد.فشارخون گرفتم وتپش قلب و کلی عوارض دیگه.کسی نبودبهم بگه

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
ن دیگه.ازمن میشنوی روشت عوض کن.من خودم دوسال قرص خوردم نابودم کرد.فشارخون گرفتم وتپش قلب و کلی عوارض ...

قرص باعث فشار خون میشه؟؟؟؟من یهو تو سن کم فشار خون گرفتم بی دلیل😞😞

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
ن دیگه.ازمن میشنوی روشت عوض کن.من خودم دوسال قرص خوردم نابودم کرد.فشارخون گرفتم وتپش قلب و کلی عوارض ...

من الان عقدم چند ماه دیگ عروسی میکنم‌ این چند ماه ال دی بخورم برای اطمینان اشکالی نداره؟ همسرم طبیعی جلوگیری می‌کنه خیلی مطمئنع خودش .. این چند ماه هم باردار نشدم اما یک ماه پریود نشدم واقعا استرس کشیدم ده تا بی بی چک گذاشتم قرص بخورم بهتره تا اون همه استرس 

قرصا چاق میکنه؟ من رژیم دارم ممکنه چاقم کنه.

میگن یکماه اول که مصرف کردی جلوگیریم باید داشته باشی ممکنه باردارشی. از یکماه ببعد مشکلی نیس

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

قرص باعث فشار خون میشه؟؟؟؟من یهو تو سن کم فشار خون گرفتم بی دلیل😞😞

منکه هم قرص خوردم.عوارضش خونده بودم ولی بخاطرمشغله زیادفراموش کردم بودم و شرایط هم یه دلیل دیگشه.وخب کمی هم ارث.دست ب دست هم دادن الان قرص فشاروتپش میخورم هرروز و اصلا هم فایده نداره بهم.شمام حتما پیش زمینه ای دارین..یهویی نمیشه.استرس وعصبانیت و غذاهای باسدیم زیاد و ارث

من الان عقدم چند ماه دیگ عروسی میکنم‌ این چند ماه ال دی بخورم برای اطمینان اشکالی نداره؟ همسرم طبیعی ...

یه عوارصشم چاقی.متاسفانه من خیلی اندامم خوب بود.الان خودم راضی نیستم.البته بارداری هم داشتم بی تاثیرنیس.چن ماه بخور.ولی ادامه نده.روشهای دیگه ام هس

یه عوارصشم چاقی.متاسفانه من خیلی اندامم خوب بود.الان خودم راضی نیستم.البته بارداری هم داشتم بی تاثیر ...

چند ماه بخورم چاق میشم؟ رژیم بگیرم حلقه بزنم بازم چاق میشم ینی؟ منظورم اینه این چاقی از طریق باز شدن اشتهاست یا هورمونیه؟ میشه جلوش رو گرفت یا نه؟ آخه من اضافه وزن دارم به خودی خود ..

چند ماه بخورم چاق میشم؟ رژیم بگیرم حلقه بزنم بازم چاق میشم ینی؟ منظورم اینه این چاقی از طریق باز شدن ...

هورمونیه.منکه فعالیتم خیلی زیاد.ولی متاسفانه وزنم استپ شد .تاثیرداره ولی توچندماه زیادنه

منکه هم قرص خوردم.عوارضش خونده بودم ولی بخاطرمشغله زیادفراموش کردم بودم و شرایط هم یه دلیل دیگشه.وخب ...

توی ارث ما نیست.من بعد از زایمان فشار گرفتم پزشک داخلی گفت از درد زایمان فشار گرفتی دیگه نمیدونم فعلا که فشاری شدم

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
توی ارث ما نیست.من بعد از زایمان فشار گرفتم پزشک داخلی گفت از درد زایمان فشار گرفتی دیگه نمیدونم فعل ...

نشنیده بودم.چ بد..انشالله خدابهت سلامتی بده