2777
2789
عنوان

یه جورایی درد و دل

128 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

اگ من این مطالب رو اینجا مینویسم چون انقدی پر هستم و نمیتونم به کسی بگم 

امروز بدترین روزم بود چون به شدت ناراحت شدم 

چند ماه پیش به خواهرشوهرم ۱۰ تومن قرض دادم چون لازم داشت ولی بهش گفتم پولم دستت امانت هر وقت خواستم بده اونم قبول کرد 

شوهر من این ماه بهش ۸و۳۰۰ بدهکار بود ک از یه جایی جور کرد داد ولی ۲ونیم موند از بدهیش 

هرچقد ب خواهرش گف فرصت بده سرش نرفت ک نرفت گف پولمو میخوام باید بدی

حالا نمیدونم تقصیر شوهر من بوده یا خواهرشوهرم خلاصه اینا بدون اینکه به من بگن یا هماهنگ کنن ۲ونیم رو از پول من در اومدن 

منم شدید ناراحت شدم و از حرصم اصلا نتونسم زنگ بزنم بهش بگم چرا اینکارو کردی و فلان 

با شوهرم هم اصلا حرف نمیزنم انگار برام غریبس 

من اومدم اعتماد کردم پولمو دادم دست یکی بعد اون بخواد اینجوری سواستفاده کنه 

ب شوهرم گفتم ک من از خیر ۱۰ تومن گذشتم ببینم میخواید چجوری خرج کنید 

کلی هم تو دلم نفرین کردم هم خواهرشوهرمو هم شوهرم 

بحث ۱۰ تومن نبود برام بحث سواستفاده اینا بود ک غرور منو له کردن 

ب نظرتون اگ با خواهرشوهرم رو به رو شدم چی بگم بهش شرمنده بشه از کارش و خودشو جمع کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دارم از درون نابود میشم دلم میخواد داد بزنم چیکار کنم آرو شم

ن اتفاقا آروم باش اینجوری نقطه ضعف میدی دست شوهر و خواهر شوهرت ولی ب موقعش حرفاتو بزن بهشون 

اگه خدا بخواد میشه 

من چی بگم که هر وقت به خواهرشوهرام پول قرض میدم باید التماس کنم تا برگردونن پارسال سه و پونصد به یکیشون دادم انگار نه انگار یکیشونم ده تومن داده بودم ماهی پونصد خورد خورد داد نفهمیدم پولم چی شد اون یکی دیگه هم ۵ تومن سه سال پیش دادم قرار بود چندماهه برگردونه نداد بعد یه سال آنقدر پیام دادم تا پس داد تا من باشم دیگه ازین کارا کنم 

ن اتفاقا آروم باش اینجوری نقطه ضعف میدی دست شوهر و خواهر شوهرت ولی ب موقعش حرفاتو بزن بهشون

بخدا ک من پشت دستم رو داغ گذاشتم یه بار دیگ پولم رو ب اینا نشون بدم اصلا

[QUOTE=350663853]از اولشم باید همین کارو میکردی مخصوصا که خواهر شوهر [/QUOTE

همون دیگ همون 

آدمارو زمان ثابت میکنه منم الان فهمیدم طرفم کیه الهی همونقد از دستش بره ک بفهمه پول خوردن ینی چی