2777
2789
عنوان

یه جورایی درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 22 پست
نه نداره اتفاقا خیلی هم من بهش کمک کردم این ماه ولی اینکه بهم نگه و سر خود تصمیم گرفته زور میاد بهم

عزیزم مشکل خاصی نیس ک انقدر به خودت فشار بیاری حرص بخوری . با شوهرت سرسنگین باش ولی با خواهرشوهر عادی باش 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
مطمئن باش میره قرضم نمیشه داد تو این دوره زمونه

انقد پرروعه ک حتی ب خود من زنگ یا پیام نداد عذرخواهی ب شوهرم پیام داده گفته بهش بگو حلال کنه من نمک ب حروم نیسم خودمم بدهکارم ب مردم😐😐

ینی چی این حرفت الان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مشکل خاصی نیس ک انقدر به خودت فشار بیاری حرص بخوری . با شوهرت سرسنگین باش ولی با خواهرشوهر عاد ...

چجوری عادی باشم؟ ینی بذارم فک کنه برگ برنده دست اونه 

خجالتم نکشه یه وقت؟

انقد پرروعه ک حتی ب خود من زنگ یا پیام نداد عذرخواهی ب شوهرم پیام داده گفته بهش بگو حلال کنه من نمک ...

😳😳 چه رویی داره بابا 

از شوهرت بگیر پولو حداقل دلت آروم شه 

اگه خدا بخواد میشه 
میدونی بخوام پولو بگیرم از شوهرم ۲ برابرشم میگیرم ولی میخوام اون خودشو جمع کنه متوجه اشتباهش بشه

من جای تو بودم بعد متوجه شدنش میگفتم حالا تاوانشو بده اینجوری بیشتر یادش میمونه 

اگه خدا بخواد میشه 
من جای تو بودم بعد متوجه شدنش میگفتم حالا تاوانشو بده اینجوری بیشتر یادش میمونه

دقیقا خودمم همینو دوس دارم 

ولی میدونی از اون آدماس ک احساس زرنگی میکنه و میگ شارلاتانم و فلان 

ب نظرت اگ دیدمش بهش بگم ک من از خیر ۱۰ تومن گذشتم ولی خرج کن ببینم چجوری از گلوت پایین میره؟

دقیقا خودمم همینو دوس دارم ولی میدونی از اون آدماس ک احساس زرنگی میکنه و میگ شارلاتانم و فلان ب نظرت ...

ن ی جوری محترمانه بگو که اون ضایع بشه و اینکه بعدا مثلا بزار ی چن ماه بگذره بین حرفات یکی دیگه رو مثال بزن بگو چجوری پول مردمو راحت میخورن ب روشم نمیارن اونوقت خودش میفهمه

اگه خدا بخواد میشه