2777
2789
عنوان

بیاین برای رابطه خوب ایده بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 134 پست
ازش تعهد بگیر یا من یا هیچکس

بیرون میریم پدربزرگ با نوه میبینه غشششش میکنه دورازجون ذوق مرگ میشه

نگرانممممم😂😭بابامو میدزدنننن من مجرد میمونم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
ایشالا به هم برسین😂🥺😍مارو مامانم جدا کرد:)معتقده هیچ کی لیاقت منو نداره من خیلی سرم

پشماممم

من اول به بهانه کنکور میخواستم جدا شم شدیم بعد ۵ روز باز باهم جت کردیم که مامانم مارو از جدا کرد و اونم معتقده هیچکس لیاقتت نداره و اصلا نباید به این چیزا فک کنی😐😂

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که زدی اعصاب منو خورد کردی چند تا رمانتیک قشنگ معرفی کن از اینا که عشق واقعی داشته باشن نه که ب ...

نیمدونم زیاد عاشقانه ندیدم تو معرفی کنن

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

بیرون میریم پدربزرگ با نوه میبینه غشششش میکنه دورازجون ذوق مرگ میشهنگرانممممم😂😭بابامو میدزدنننن من ...

فک کنی با شوهرت بری خونه بابات بچتون و شوهرتون بغل کنه برای تو هیچ واکنشی نده

من خودکشی میکنم

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
لالائی بگی خوابیدم خونه آبجیم اومدم دراز کشیدم رو تخت کافیه یکی لالائی بگه خوابم ببره😂😂

لالا لالا گل پونه

گل زیبای بابونه

بپوش از برگ گل پیرهن

هواگرمه تابستونه

لالالالاشب تیره😂😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
پشماممممن اول به بهانه کنکور میخواستم جدا شم شدیم بعد ۵ روز باز باهم جت کردیم که مامانم مارو از جدا ...

وایییییییی دختر تو نیمه گمشده منی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فک کنی با شوهرت بری خونه بابات بچتون و شوهرتون بغل کنه برای تو هیچ واکنشی ندهمن خودکشی میکنم

نه خب واکنشی میده میدونم دوسم دارم

ولی موقع دعوا طرف اونو میگیره مطمئنم😐😂بخوام جرش بدم نمیزاره😂سازمان دفاع از مظلومینه🤣

لالا لالا گل پونهگل زیبای بابونهبپوش از برگ گل پیرهنهواگرمه تابستونهلالالالاشب تیره😂😂

مرسی يادم باشه اينو کپی کنم بعدا بگم چون لالائی گفتن بلد نیستم جر اینکه بگم نازی نازی و دست نوازش کشیدن😂

خوشبخت شدم یکی مث خودم پیدا کردممگمبریم که پسرارو به گ‌وه خوردن بندازیم🤣

ندارمممممم😂😭🤣

مرسی يادم باشه اينو کپی کنم بعدا بگم چون لالائی گفتن بلد نیستم جر اینکه بگم نازی نازی و دست نوازش کش ...

افرین😂