2777
2789
عنوان

بیاین برای رابطه خوب ایده بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 134 پست
نه اون میده 😂😂😂😂

پدسگی خواهد بودددد😂🥺در مورد کسی ک نیس دارم حرف میزنم😔🤣

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂هیچ وقت نتونستم تصمیم بگیرمبین خانوم بودن و وحشی بازیام نتونستم انتخاب کنم ...

ببین ترکیبش خوبه 

وقتی حالش بده من واقعا مثل یه دختر با شخصیت میگم بیا باهم حرف بزنیم چیشده چیکار کنم حالت خوب شه 

ولی وقتی حالش خوبه سلیطه لوسیمممم که وسطاش میگه من حالم بدشد به اون حالت برگرد

یهو بعد کلی فوش ویس میگیرم صدامو نازک میکنم براش ببعی تو بازیگوشی میخونم(موهاش فر بود)🤣🤣

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
ببین ترکیبش خوبه وقتی حالش بده من واقعا مثل یه دختر با شخصیت میگم بیا باهم حرف بزنیم چیشده چیکار کنم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حس میکنم یه روحیم تو دو بدن

وای خدا بهشون صبر بده😔🤣

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
منم دوست دارم وای منم میخوامممممممممم

حالا که زدی اعصاب منو خورد کردی چند تا رمانتیک قشنگ معرفی کن از اینا که عشق واقعی داشته باشن نه که بیفتن بغل هم بعد عاشق شن🔪🔪😂یا اینا که کورن قراره ماشین بخوره بهشون بعد یه جذاب میاد میگه مواظبببببب باااااااااااااااااااااااش نهههههههه صنصمصمصمصم

اینجا خیل شلوغه بیا تو یکی از تاپیک هام که راجب سریال زر زدم😂😂💕

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

آقا يکی هم منو نصیحت کنه از تنهایی خسته و کلافه شدم احساس میکنم احساساتم به فنا رفته و میخواد بره😅

ببعی چه بازیگوشی لالالا😂😂😂

نه باو برادرررر

نگران نباش نمیره

خدایی مگه ما چمونهکاش فقط بگننننمن خب مجردمبابا برمیگرده میگه اونسری بقدرییییییی جدی گفتببین به پسرم ...

مکه نامزدته این پسره که درموردش میگی؟

وا وای من قبل اینکه نامزد کنم حتما به بابام میگم هرچی شد فقط تو باید طرفدار من باشی بقیه مهم نیستن ولی تو باید تمام کمال حواست بهم باشه 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حس میکنم یه روحیم تو دو بدنوای خدا بهشون صبر بده😔🤣

🤣🤣🤣وای من که بخاطر کنکورم باهاش کات کردم اون موند و عشقی که به من داشت هنوززز همه چی یادشه گاهی باهاش حرف میزنم🫠😂

مکه نامزدته این پسره که درموردش میگی؟وا وای من قبل اینکه نامزد کنم حتما به بابام میگم هرچی شد فقط تو ...

نه در مورد کسی که نیس اینطور میگه این بشر بقدریییی دوماد و نوه پرستهههه

منم بشدتتتتتت بابایی میشه گفت بند بند وجودمه

این حرفاش نگرانم میکنه

🤣🤣🤣وای من که بخاطر کنکورم باهاش کات کردم اون موند و عشقی که به من داشت هنوززز همه چی یادشه گاهی ب ...

ایشالا به هم برسین😂🥺😍

مارو مامانم جدا کرد:)معتقده هیچ کی لیاقت منو نداره من خیلی سرم

نه در مورد کسی که نیس اینطور میگه این بشر بقدریییی دوماد و نوه پرستههههمنم بشدتتتتتت بابایی میشه گفت ...

ازش تعهد بگیر یا من یا هیچکس