۵ساله نیم ازدوااج کردم ۲۵سالمه بنظرتون چیکارکنم مشکل خاصیم ندارم میشه ای وی اف کرد میزشه بگید هزینش چقدره؟
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
تنبلی تخمدان دارم فولیکول 18و22ام داشتم تخمک ازاد کردم امپول ازاد سازی زدم سینال اف زدم ولی بازم نمی ...
میتونی آی یو آی هم امتحان کنی عوارضی نداره نسبت ب آی وی اف خیلیا بودن مشکل خاصی نداشتن با آی یو آی باردار شدن اگه خدای نکرده جواب نگرفتی اونوقت وارد پروسه آی وی اف شو
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
سلام اس جون. در مورد ای وی اف سوال دارم. میگ کسی که به صورت طبیعی باردار میشه بخواد برای تعیین جنسیت ای وی اف کنه بازم باید مراحل شما رو طی کنه؟ منظورم داروها و آمپولاست
واینکه اگه ای وی اف کنیم باید استراحت مطلق باشیم یا اینکه فرقی نداره با بارداری طبیعی؟
با بارداری طبیعی ک خیلی فرق داره مخصوصا دوهفته ی اول بعد انتقال من کامل استراحت بودم،بعد از اونم دیگه بستگی ب شرایطتون داره اگه دکتر تشخیص بده میتونید مث بارداری طبیعی باشید ولی با احتیاط بیشتر