2777
2789

سه سال ازدواج کردم دوسالهاقدامم باردار نشدم 25سالمه بنظرت ای وی اف کنم 🥺

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ساله نیم ازدوااج کردم ۲۵سالمه بنظرتون چیکارکنم مشکل خاصیم ندارم میشه ای وی اف کرد میزشه بگید هزینش چقدره؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عزیزم اول باید بررسی کنی ببینی مشکل از کجاست و با تشخیص دکترت فقط آی وی اف کنی

تنبلی تخمدان دارم فولیکول 18و22ام داشتم تخمک ازاد کردم 

امپول ازاد سازی زدم سینال اف زدم ولی بازم نمیشه نمیدونم چمه لامصب

عکس رنگی گرفتم شوهرمم ازمایشش خوب بود

خسته شدم شوهرم موهای سفید داره خسته شدم همه هروز میگن چیشددددد😭😭

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

۵ساله نیم ازدوااج کردم ۲۵سالمه بنظرتون چیکارکنم مشکل خاصیم ندارم میشه ای وی اف کرد میزشه بگید هزینش ...

اگه تنها راهتون آی وی اف بود انجام بدید چون واقعا راه آسونی نیست و از لحاظ جسمی و روحی خیلی تحت فشارید 

کلا باهمه چی دارو سونو ویزیت و هزینه های اتاق عمل حداقل۶۰ملیون 

تنبلی تخمدان دارم فولیکول 18و22ام داشتم تخمک ازاد کردم امپول ازاد سازی زدم سینال اف زدم ولی بازم نمی ...

میتونی آی یو آی هم امتحان کنی عوارضی نداره نسبت ب آی وی اف خیلیا بودن مشکل خاصی نداشتن با آی یو آی باردار شدن اگه خدای نکرده جواب نگرفتی اونوقت وارد پروسه آی وی اف شو

اگه تنها راهتون آی وی اف بود انجام بدید چون واقعا راه آسونی نیست و از لحاظ جسمی و روحی خیلی تحت فشار ...

اره شنیدم خیای گرونه ولی خب مشکلی نداریم باردارم نیشم بازم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سلام اس جون. در مورد ای وی اف سوال دارم. میگ کسی که به صورت طبیعی باردار میشه بخواد برای تعیین جنسیت ...

سلام عزیزم بله تمام مراحل باید طی بشه و ربطی ب اینکه سالم هستید یا نه نداره

واینکه اگه ای وی اف کنیم باید استراحت مطلق باشیم یا اینکه فرقی نداره با بارداری طبیعی؟

با بارداری طبیعی ک خیلی فرق داره مخصوصا دوهفته ی اول بعد انتقال من کامل استراحت بودم،بعد از اونم دیگه بستگی ب شرایطتون داره اگه دکتر تشخیص بده میتونید مث بارداری طبیعی باشید ولی با احتیاط بیشتر

اگه تنها راهتون آی وی اف بود انجام بدید چون واقعا راه آسونی نیست و از لحاظ جسمی و روحی خیلی تحت فشار ...

دولتی 

یا خصوصی ؟

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید