2777
2789

ای جان.اشک من که دراومد مبارکت باشه خانومی. بیای خبر بدی بعد آزمایش گرچه صد درد صد مثبته.برای مامانای منتظر و ما مشکل دارا دعا کن

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک. دست من و دامن تو آقا.این ماه حاجت روام کن😢🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از هفت ساله منتظرم

وااااي من چهارماهه منتظرم ديوونه شدم چجوري ٧سال تحمل كردي؟؟؟

انشاالله كه خدا هرچه زودتر دامنتو سبز كنه 

من اين ماه كمر بند سوره رعد بستم به كمرم

رادینم ❤️همه زندگیمی 😘
وااااي من چهارماهه منتظرم ديوونه شدم چجوري ٧سال تحمل كردي؟؟؟ انشاالله كه خدا هرچه زودتر دامنتو سبز ...

بسختی تحمل کردم،چاره ای جز تحمل نیست😢انشاله همه منتظرا مامان بشن

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
وااااي من چهارماهه منتظرم ديوونه شدم چجوري ٧سال تحمل كردي؟؟؟ انشاالله كه خدا هرچه زودتر دامنتو سبز ...

کمربند سوره رعد چیه ؟ 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
کمربند سوره رعد چیه ؟ 

أيه ٣١سو ه رعد رو به صورت مقطع مثلا مريم و اينجور بنويس م ر ي م  و ببندي ب پهلو سمت راستت ميگن هركي بسته باردار شده حالا نميدونم

رادینم ❤️همه زندگیمی 😘
عزيزم ميتونم بپرسم چندسال جلوگيري كردي؟؟ منم ميترسم بعدا ب مشكل بخورم

منم همينطور اما هنوز عروسي نكردما ولي دكتر بهم گف اگه تا يه سال اول حامله نشي رحمت سرد ميشه و بعد امكان داره دير باردار بشي از الان استرسشو دارم هم سنم كمه نميخام هم ميترسم نشم بعدش 

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!