2777
2789

من از زمانی که فهمیدم و تا زمانی که جراحی کردم یک ماه طول کشید گفتم قبل اینکه همسرم به خاژر بوی دهنم طلاقم بده ازش خلاص میشم  

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتاپسرخاله هام همزمان دیروز عمل کردن یکیشون ده ساله یکی هفده ساله اون کوچیک تره خیلی اذیته امروزم گ ...

من همش یخ و بستنی خوردم یک ذره هم خونریزی نداشتم. دکترم هم که کارش عالی بود

من از زمانی که فهمیدم و تا زمانی که جراحی کردم یک ماه طول کشید گفتم قبل اینکه همسرم به خاژر بوی دهنم ...

بهترین کاروکردی.فکرکردن بهش هم حالموبدمیکنه.چون خودم هم حساسم...لطفا درباره عملش بگید.بابیهوشی بود دیگه؟لوزه هاروکامل برداشتن والان دیگه کاملا راحتید؟

بهترین کاروکردی.فکرکردن بهش هم حالموبدمیکنه.چون خودم هم حساسم...لطفا درباره عملش بگید.بابیهوشی بود د ...

آره بیهوش شدم و بعد به هوش اومدن بهم بستنی دادن خیلی راحت بود بعدش شیاف دیکلو میذاشتم که راحت قورت بدم و یک هفته بعد خوب شدم تازه دکترم گفت چسبندگی داشتی ولی کارش عالی بود یک ذره هم خون نیومد اگه تهرانی آدرسشو بهت بدم

براخودم که توی دیده😷ازوقتی فهمیدم باحال بدهمش توایینه ام ومشغول پاکسازی.میگم خدامیدونه ازکی اینطورش ...

از کجا فهمیدی؟

میگن باید همش مسواک بزنید و تمیز کنید واینا

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
منم گاهی اینجوری میشه خودشم خوب میشه.دهنم تا حالا حس نکردم بو بده!نکنه بو میده من نمیفهمم؟؟؟؟؟؟😲

منم خودم نفهمیدم شوهرم گفت دندون خراب داری گفتم چطور مگه گفت دهنت بو میده  

آره بیهوش شدم و بعد به هوش اومدن بهم بستنی دادن خیلی راحت بود بعدش شیاف دیکلو میذاشتم که راحت قورت ب ...

ميشه آدرسش رو بدين؟ هزينه عملتون چقدر بود؟

راستش من هر از گاهي اينجوري ميشم كه با خلال دندون درش ميارم

از کجا فهمیدی؟ میگن باید همش مسواک بزنید و تمیز کنید واینا

عزیزم چندوقت پیش حس کردم یه چیزی مثل دونه برنج ته دهنم گیرکرده هرچی گلوموصاف کردم راحت نشدم ونهایتا بیخیالش شدم.امشبم همینطورشدم وکنجکاو رفتم ببینم چیه دوباره ته حلقم که دیدم یه چیزسفیدی ازلوزه ام زده بیرون..شوکه شدم.سریع فهمیدم سنگ لوزه است چون چندوقت پیش توی اینترنت دربارش خونده بودم