2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميشه آدرسش رو بدين؟ هزينه عملتون چقدر بود؟ راستش من هر از گاهي اينجوري ميشم كه با خلال دندون درش مي ...

دکتر شهریار یحیوی مطبش توی ونکه شیخ بهایی بعد بیمارستان بقیهالله از توی اینترنت بگیر برو پیشش قیمتشو بهت میگه من ازم یک و نیم گرفت خصوصی عمل کردم ولی دستش خیلی سبکه بعد پولتو اگه بیمه تکمیلی هستی بگیر از بیمه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
عزیزم چندوقت پیش حس کردم یه چیزی مثل دونه برنج ته دهنم گیرکرده هرچی گلوموصاف کردم راحت نشدم ونهایتا ...

با انگشت فشار بدی میاد بیرون مثل چرک جوش.

با چیزای نوک تیز نکن که خون بیاد.

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
بچه ها علایمش چیه . اون چیزای سفیدی که میگید ، چیه   لطفا یکی توضیح میده

بوی بد دهن و چیرای سفید کف حلق اونا غذا هستن که توی لوزه های گشاد شده گیر میکنن و بوی بد میگیرن

اون چیز سفیدی که میگید ینی چی ؟ سفته یا نرمه ؟ بد بوه ؟؟؟

ستاره توی نت هست.توی بالاهم مختصرگفتم یه حفره هایی حدود16 تا20 تاروی لوزه های تمام انسانهاهست که بعضی ها حفره های لوزه عمیق میشه وگاها میکروب وباکتری دهان یاغذا یاالودگی واردحفره هامیشه وتبدیل به سنگ های ریزی درست مثل خورده گردومیشه وگاها بیرون میریزن

واقعا باید عمل کرد من که میخوایتم درش بیارم کلی اوغ میزدم نشستم گریه کردم شوهرم گفت ببا فردا برو عمل کن منم خوشحال قبول کردم

نازنین چقدراحتی خوش به حالت واقعا..

آخه انقد كوچيكه كه با دهانشويه هم درمياد. من از بچگي اينجوري بودم خيلي حواسم هست... كوچيك بودم رفتم دكتر كه گفت راهي نداره، واسه همين هميشه خودم تميز ميكردم... ولي خب عملش راحت باشه چراكه نه، آدم ميره عمل ميكنه خب