2777
2789
عنوان

بدشانس بودن به روایت

112 بازدید | 12 پست

من ۵ ساله بود ازدواج کرده بودم یه پسر ۳ ساله هم دارم ولی کنار نیومدیم من خیلی سعی کردم نشد ۳ بار خیانت کرد خرجی نداد مست میومد خونه دعوا راه مینداخت تهدبد میکرد خلاصه با کمک مادرم اومدم خونه پدرم اولش همه چی خوب بود ولی رفتع رفتع مادرم اخلاقش عوض شد و پدرمم همینطور بچمو دعوا میکنن دیروزم بخاطر اینکه با مامانم دعوا کردم که چرا سر بچه داد میزنی کتک خوردم از پدرم 

خدا ایا واقعا انصافه پس خدا بودنت به چه دردی میخوره چیکلر کنم من الان چه گوهی بخورم 

انشالله که خدا درست کنه زندگیتو ببخشید میتونم یه سوال بپرسم اینکه شما ۵ ساله ازدواج کردی یه بچه سه ساله داری چرا اول همسرت رو نشناختی بعدش بچه دار نشدی؟ اخه فکر نمیکنم این حجم از بی مسولیتی یه شوهر از همون اول علاعمی نداشته باشه یا تو دوران نامزدی . به پدر مادرتم حق بده الان ادما حوصله خودشونم ندارن😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر خودمم جدا شده بعضی وقتا بهش میگم کاش جدا نمیشدی ،برگشتن به خونه پدری یعنی از دست دادن اعصاب و ...

خیلی سخته بخدا من هنوز قصد طلاق نداشتم یه هفتس اینجا مهمونم اینا دارن منو میکشن

انشالله که خدا درست کنه زندگیتو ببخشید میتونم یه سوال بپرسم اینکه شما ۵ ساله ازدواج کردی یه بچه سه س ...

بله از اولم همین بود ناخواسته بچه دار شدم سقط نشد متاسفانه

موافقم اما خب چجوری یه عمر کنار کسی که ازش متنفرم زندگی کنم

ببین اگر دست بزن نداره و خرجی میده برگرد 

تو خونه شوهرت پس انداز کن یه حرفه ای یاد بگیر راه درامدتو درست کن بعد خواستی جداشو 

...