2777
2789

به نظرتون با توجه به این که باید دوازدهم و یازدهم رو هم دوبارهذ امتحان نهایی هاش رو بدیم، می صرفه که پشت کنکور بمونیم؟ :(

برنامه ریزی شما چطوریه برای این که هم دوماس کنکور بخونید ود هم بعدش بتونید روی دوازدهم و یازدهم وقت بذارید؟

( انسانی هسام ولی فرقی نمی کنه بقیه هم بگید )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم انسانی ام دانشگاه ازاد میرم کنارشم میخام واسه کنکور بخونم از شنبه شروع میکنم 

نگران ترمیم یازدهم و دوازدهم نباش الکی غول نساز بر خودت تو که قراره واسه کنکور بخونمشون یه امتحانم میدی

عمومی یازدهم رو هم میخای امتحان نده سابقه برات نزنه ولی بازم بهتره یه کوچولو بخونی ۱۰ هم بگیری باز تراز میده بهت بهتر از صفر گذاشتن اون درسه

منم انسانی ام دانشگاه ازاد میرم کنارشم میخام واسه کنکور بخونم از شنبه شروع میکنم نگران ترمیم یازدهم ...

خیلی مرسی این حرفات خیلی بهم روحیه داد نمی دونی تو چه شرایط داغونیم خیلی بهم کمک کردی :)))

دوست داری چه رشته ای بیاری؟

پیشنهاد تو چیه؟ پشت کنکوری هستی؟

من دانشجوام 

هم با امتحان نهایی کنکور دادم هم سالی ک عمومی ام بود 

واقعا امتحان نهایی ذهن ادمو درگیر می‌کنه وقتم میگیره 

ولی خب همه کسایی ک دارن کنکور میدن با شرایط شمان اگه هدف داری بمون پشت کنکور و براش تلاش کن

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
خیلی مرسی این حرفات خیلی بهم روحیه داد نمی دونی تو چه شرایط داغونیم خیلی بهم کمک کردی :)))دوست داری ...

منم مثل تو ولی اصلا ناامید نشو هر چی خدا بخاد 

من هدفم فرهنگیان بود دعوت نشدم اصلا 

الانم تو خوبه خونه میمونی میخونی خیلی جلویی من نمیتونم باید برم دانشگاه ازاد کنارش بخونم سختم میشه امیدوارم بتونم

منم مثل تو ولی اصلا ناامید نشو هر چی خدا بخاد من هدفم فرهنگیان بود دعوت نشدم اصلا الانم تو خوبه خونه ...

من فرهنگیان دعوت شدم امسال مصاحبه هم خیلی خوب پیش رفت منتهی معدلم 15 و خورده ای بود قبول نشدم

به امید خدا جفت مون می تونیم خیلی خوب از پسش بر بیایم 8 ماه بیشتر نیست می شه تحمل کرد