2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی سیگار میکشه

846 بازدید | 45 پست

چیکار کنم کم کنه حرفمو گوش نمیده رو ندادمتا حالا بیاد تو خونه ببکشه ولی میره تو کوچه تو ماشین میکشه بیرون بودنیم که باز چشمم نمیبینه قهوه هم زیاد میخوره

چه دمنوشی چی تاثیر گذاره که کمک کنه حداقل کم کنه

ب نظرم من خلم 

من مرد سیگاری برام جذابه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمانی که قبول کردید برای ازدواج باایشون میدونستی اعتیاد به سیگار داره و تا این حد میکشه؟؟

نه اون موقع نمیکشید دوسال بعد ازدواج شروع کرد تو روش اومدم ولی چه فایده کم بود اونموقع ولی رفته رفته زیاد میکنه

بوی سیگار دوس داری یا شخصیتشو؟

کلا سیس سیگاری بودنو دوست دارم بوشم خوبه شایدم چون همسرم اصلا اهل این چیزا نیست و بشدت فراریه من لج کردم دوست دارم 🤣 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )