2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه شوهر منم خیانت کنه

211 بازدید | 16 پست

خیلی جلو نگاهشو میگیره و چشم پاکه وگرنه چشمش ک به یه دختر خوشگل میفته معلومه براش عادی نیست و کلا جلو خودشو میگیره

آبرو خیلی خیلی براش مهمه

و اینکه دوس داره همیشه کانون خانواده گرم باشه و ناراحتی تو دلمون نمونه و از دلمون دربیاره

با این اوصاف میتونه خیانت کنه؟چون میدونه اگه کوچیکترین کاری کنه من نمیتونم مثل بعضی خانما خویشتن دار باشم وگرنه جار میزنم کل دنیا بفهمن خشتکشو پاره میکنم و ازم میترسه 🤕

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹

ان شا الله که هرگز خیانت نمیگنه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوبیا گرفتم ... گوشی شوهرمم همیشه ور دستمونه خودمم همیشه میرم محل کارش .. مردم فقط از خوبیش میگن از چشم پاکیش ... همیشه ترس از دست دادنشو دارم..حاضرم بمیره ولی خیانت نکنه

ترس از زن جلوی خیانت رو نمیگیرهاما این وجدان و ذات مرد هست که نمیزاره خیانت کنهزنانه گی رو یاد بگیر ...

از اینکه چاک دهنم چفت و بست نداره میترسه آبروش بره ...وگرنه من یه خانم ریز جثه لاغرم 😅شوهرم حتی لباسای رنگ تیره همیشه میپوشه میگه یه جوری رنگ شاد زشته بپوشم برا سنم خوب نیس

از اینکه چاک دهنم چفت و بست نداره میترسه آبروش بره ...وگرنه من یه خانم ریز جثه لاغرم 😅شوهرم حتی لبا ...

بزار همیشه ترس از محبت نکردنت

نادیده گرفتنش یا حتی نبودنت 

باعث بشه خیانت نکنه

نه چاک دهنت🌼🌼🌼

اگه اونم نخواسته باشه خیانت کنه این افکار منفی شما یه کاری میکنه که خیانت کنه

آخه کارش طوریه یاد با زنا سر و کار داره

بزار همیشه ترس از محبت نکردنتنادیده گرفتنش یا حتی نبودنت باعث بشه خیانت نکنهنه چاک دهنت🌼🌼🌼

اون ک آره گفتم ده تا بچه هم ازت داشته باشم ولت میکنم اگه چیزی ازت ببینم...