2777
2789
عنوان

خدا میخواد من ذجر بکشم

187 بازدید | 23 پست

بعد از جدایی از مامزدم و یکماه حتی پامو از خونه بیرون نزاشتن یه دوس پسر که برای سال ۹۰ هستش و توی ممکت یه سرس هسد بهم پیام داد ساناز امشب توبد برادرمه میتونی بیای سه تا از دوستامم با دوستاشون هستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه وقتی اعتراض کردم گفت تو میخوای تولد برادرمو خراب کنی اخه الاغ بوگندو سه تا دختر پولی اووردی چرا میگی من بیام ؟ خدا کجاست ببینه من یکسال برای نامزدم جنگیدم اسنپ کار کردک قدرمو ندونست دو ماهه ولم کرده چون گفت تو خیلی خوبی حالا اومدم حذلم عوض شه طرف گند زد به حال و روزم 

تازه وقتی اعتراض کردم گفت تو میخوای تولد برادرمو خراب کنی اخه الاغ بوگندو سه تا دختر پولی اووردی چرا ...

با خودت فکر کردی دعوتت کردن بری اونجا نماز شب بخونی دختر خوب ؟ مهمونی مختلط تهش همینه جای که شانت نیست قبول نکن اونا هدفشون از مهمونی همونه 

با خودت فکر کردی دعوتت کردن بری اونجا نماز شب بخونی دختر خوب ؟ مهمونی مختلط تهش همینه جای که شانت نی ...

نه من خیلی ساله میشناختم اصلا این مدل نبود عوض شده لجن شده چون پشتش گرمه دولته تهدیدم میکنه