پارتنرمه خیلی عاشقشم اخه از هر نظر فوق العاده است و دلمو برده .. ۳ ماه باهم دوست بودیم که این اتفاق افتاد
نزدیک ۱ ماه و نیمه که یکی از اعضای خانوادش فوت کرده. خیلی افسرده و داغون شده. وزنش نصف شده روحیش داغونه کلا از بین رفته ... خیلی وابستگی داشت ب خانواده..
توی این ۱ ماهو نیم اصلا جواب تلفن منو نمیداد
فقط گاهی پیام اونم در حد یکی دو کلمه حرف میزد مثلا میگفت مرسی یا حالم خوب نیست یا نابودم و ...
به تعداد انگشت شمار فقط سر قبر حضوری دیدمش و با هم اونجا حرف میزدیم.چون فامیلیم باهم....
هرچی میگم بیا بریم بیرون نمیاد یا زنگ میزنم جواب نمیده البته کلا جواب تلفن بقیه رو هم نمیده...
من خیلی سعی کردم پیام بدم آرومش کنم کنارش باشم، میخوند ولی چیزی نمیگفت.. درکش میکردم میدونم ناراحته...
این اواخر گاهی اسمس جواب میداد همش میگه بیخیالش بشم چون دیگه مرده و روی مُرده حساب باز نکنم و برم دنبال ادامه زندگیم و میگه ازش دست بشورم میگه از دست رفته
من واقعا عاشقشم ولی یجورایی ناراحتم که اینارو میگه نمیخوام مزاحم یا آویزونش باشم.. الان نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟ خیلی پسر خوبیه هزار تا رویا باهاش تو فکرم دارم نمیخوام از دستش بدم...اگه شما بودین چیکار میکردید؟ خیلی دلم تنگشه