2777
2789

پارتنرمه خیلی عاشقشم اخه از هر نظر فوق العاده است و دلمو برده ‌.. ۳ ماه باهم دوست بودیم که این اتفاق افتاد 

نزدیک ۱ ماه و نیمه که یکی از اعضای خانوادش فوت کرده. خیلی افسرده  و داغون شده. وزنش نصف شده روحیش داغونه کلا از بین رفته ... خیلی وابستگی داشت ب خانواده.. 

توی این ۱ ماهو نیم اصلا جواب تلفن منو نمی‌داد 

فقط گاهی پیام اونم در حد یکی دو کلمه حرف می‌زد مثلا میگفت مرسی یا حالم خوب نیست یا نابودم و ...

به تعداد انگشت شمار فقط سر قبر حضوری دیدمش و با هم اونجا حرف میزدیم.چون فامیلیم باهم....

هرچی میگم بیا بریم بیرون نمیاد یا زنگ میزنم جواب نمیده البته کلا جواب تلفن بقیه رو هم نمیده...

من خیلی سعی کردم پیام بدم آرومش کنم کنارش باشم، میخوند ولی چیزی نمیگفت.. درکش میکردم میدونم ناراحته...

این اواخر گاهی اسمس جواب میداد همش میگه بیخیالش بشم چون دیگه مرده و روی مُرده حساب باز نکنم و برم دنبال ادامه زندگیم و میگه ازش دست بشورم میگه از دست رفته

من واقعا عاشقشم ولی یجورایی ناراحتم که اینارو میگه نمیخوام مزاحم یا آویزونش باشم.. الان نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟ خیلی پسر خوبیه هزار تا رویا باهاش تو فکرم دارم نمیخوام از دستش بدم...اگه شما بودین چیکار میکردید؟ خیلی دلم تنگشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکش کنبهش زمان بدهخوب میشهجدا نشوشاید اون لفظی یا تو روت بگه برو و جدا شو ولی نبودن تو قشنگ قشنگ نا ...

وای مرسی بالاخره یکی منو فهمید و حرف دلمو زد ... بخدا اره درکش میکنم الان ۱ ماهو نیمه بهش زمان دادم ، ولی دلم براش پر میکشه... واقعا بنظرت اصلا دلش برام تنگ میشه؟ آخه ما رابطمون تازه بود 

اول من عاشقش شدم....

توهم کامل سردشو پیام نده زنگم نزن تا خودش اوکی بشه

اخه اینجوری که ممکنه فراموش بشم

من دارم برنامه های آینده رو یجوری میچینم که بتونیم راحت تر کنار هم باشیم حتی... حتی بهش اشاره های ریزم کردم ولی چیزی نگفت 

شاید دنبال بهونه بوده جدا بشه...

نبابا آدم رکیه، اگه میخاست جدا بشه میگفت 

ما مشکلی باهم نداشتیم تازه کلی هم ایده داشتیم واسه رابطمون اما این اتفاق همه چیوخراب کرد

وای مرسی بالاخره یکی منو فهمید و حرف دلمو زد ... بخدا اره درکش میکنم الان ۱ ماهو نیمه بهش زمان دادم ...

ببین الان بحث این نیست که کی اول عاشق بوده

اون اگر دوستت نداشت و نمیخواستت نگاتم نمیکرد چه برسه یات بیاد تو رایطه!

گفتی حضوری میتونی ببینیش و فامیلید

تو جمع از دور حواست بهش باشه 

اینجوری شاید یکم هوایی شی ولی چون دیدیش این دلتنگیه رفع میشه

فقط بهش زمان بده و کنارش باش

اصلااا حرف از جدایی و هیچیی نزننن

واقعا چه چیزایی میگید ادم تعجب میکنهداره میگه از وقتی که یه نفر فوت شده اینجوری شده!شماهم اگر یکی از ...

دقیقا درسته.‌..خیلی پسر مهربون و با شخصیتیه... 

ولی نمیخوام یجوری جلوه کنم که انگار آوویزونم، من دوسش دارم ولی اون خیلی منطقیه

یه مدت همینجوری گه گدار پیام بده حالشو بپرسبذار یکم بهتر بشه تحت فشار نذارش

باشه بنظرت چقدر زمان لازمه؟ 

من فکر میکردم بعد از چهلم حالش بهتر میشه ولی نشد ...

من خودم طاقتم تموم شده 

مثلا چجوری تحت فشار نذارمش؟ 

دقیقا درسته.‌..خیلی پسر مهربون و با شخصیتیه... ولی نمیخوام یجوری جلوه کنم که انگار آوویزونم، من دوسش ...

دوست داشتن آویزون نیست

اون شاید الان داغ باشه یخواد همه چی و هرکی کنارشه رو حذف کنه ولی یادش میمونه کی تو این روزا کنارش موند و حواسش بهش بود

تو دوسش داری

اونم دوست داره

حالا به هر دلیلی تو این شرایط اون اصلا حالش خوب نیست

دلیل نمیشه تو مث ی غریبه باش رفتار کنی

ببین شاید اون الان هرچی بگی حرف خودشو بزنه و فکرکنه اینجا دیگه اخر دنیاس

ولی تو کم نیار بهش انگیزه بده از اینده بگو اصلا هم ناامید تشو فقط ادامه بدههه

ببین الان بحث این نیست که کی اول عاشق بودهاون اگر دوستت نداشت و نمیخواستت نگاتم نمیکرد چه برسه یات ب ...

مرسی که آرامش میدی عزیزم . بله درسته. 

چجوری از دور هواشو داشته باشم؟؟

اره وقتی میبینمش یا یه پیام میده بال در میارم از خوشحالی...

بهش زمان میدم وای چجوری کنارش باشم وقتی اجازه نمیده؟ 

نمیخوام با خودش بگه اه چقدر این دختره پیله است 

باشه بنظرت چقدر زمان لازمه؟ من فکر میکردم بعد از چهلم حالش بهتر میشه ولی نشد ...من خودم طاقتم تموم ش ...

دیگه بعد ۲ ماه باید بهتر شه؛مثلا هی ازش نپرس خوبی بهتری اصرار کنی به بیرون رفتن یا با هم وقت گذروندن.وقتی بهش تلفن میکنی از چیزای دیگه صحبت کن که حواسش پرت شه.بهش بگو کنارش هستی و درکش میکنی.زیاد بهش تلفن نکن یا پیام بده به اندازه اش بذار اونم پیگیرت باشه.

اگه دیدی خیلی اذیتی یه مدت نباش خودش میاد سمتت قطعا.

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد