2777
2789
عنوان

کیا روز بیست و شش سیکلشونن؟

1042 بازدید | 15 پست

می خوام علایمتون رو بدونم 

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز
من. سرگیجه و حالت تهوع.نوک سینه هامم درد میکنه

حامله ای ؟

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی تو اقدامم خداکنه بگیره😢

پس همدردیم هردومون تیکر دلخوش کنی گذاشتیم  

ب امید خدا که میگیره من این ماه علایمی دارم که قبلا نداشتم 

کمر درد پهلوهام حس میکنم درد میکنه و سنگین شده نوک سینه هام سفت شدن و حساس و گهگاهی تیر میکشن

منم سیزده معمولا پریودام بیست و نه روزه س فقط ماه پیش بخاطر سفرم سی و یک روزه شد باشه عزیزم درخواست دادم تو هم بیا بهم بگو آن شاالله که هردومون با خبرهای خوش میایم

بچه ها منم فردا ۲۶سیکلمه و هر آن منتظر نشونه ای از بارداری    فعلا نه سینه درد دارم نه دل ...

عزیزم اینا نشونه ی پریودی هم هس زیاد نباید ب این نشانه ها امیدوار بود فقط امیدم به خداست ان شاالله که باردار باشی و چند روز دیگه با خبرای خوش بیای

سلام بچه هامن تازه عضو شدم منم درحال اقدامم این سری هم 14پریودیم آمپول زدم و19پریودیم لکه دیدم بعدهم تکرر ادرار ولی این دوروه دردپریودی بهم میگیره ولی علامت دیگری ندارم یعنی پریود میشم

خوش اومدی عزیزم،چون درد پریودی و حاملگی تقریبا شبیه هم هستن باید صبر کنی ببینی پری میاد یانه امیدوارم که نیاد