2777
2789

یجا خوندم طرف می‌گفت نوار خریده بودم تو پلاستیک مشکی بردم خونه صداشو داداشم شنید فکر کرد خوراکی خریدم قایم میکنم دوید دنبالم ازم گرفت توش نگاه کرد کوبید تو کله م گفت خاکتوسرت

یکی هم می‌گفت داشتم تو سرویس نوار عوض می کردم داداش کوچیکم اومد گفت نامرد یواشکی داری چیپس میخوری

بیارم خودم اولای بلوغم پری شدم  نشتی داده بودم رو شلوار سفیدم میخواستم بشورم داداشم پرسید گفتم گواش قرمزم چپه شد گفت چرا رو خشتکته گفتم چون ریخته بود روفرش ندیدم نشستم روش😐🤣

یبار نوارم یادم رفته بود بندازم اشغالی داداشم دید انقد گریه کرد تو داری میمیری خونریزی کردی😑😂

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

لایک کنین بخونم یادم اومد بگم

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل کارم تو یه اتاق من یه دختر بودم با ۶ تا پسر موقع ناهار همیشه باهم میرفتیم همه تو سلف من صندلیم کرم رنگ بود از جام پاشدم برگشتم عقب صندلی و دیدم واویلاااا پس دادم ب صندلی حالا من اصرار که برید من میام اونام اصرار که نه وایمیسم باهم میریم ب زور قانعشون کردم رفتن هرچی دستمال کشیدم نرفت منم مجبور شدم با تیغ موکت بری که روی میز بود اون تیکه صندلی و پاره کنم😶🫥😁

من اوایل ازدواجم از کاپ استفاده کردم ببینم چجوریه سفارش دادم آوردن بعد تمیز بود یعنی هنوز استفاده نشده بود شوهرم دیده بودش می‌گفت این چ باحاله همونایی که میزنید به صورتتون 😬🤦🏻(فکر کرد پد یا بلندر آرایشی) بعد خودش یهو فکر کرد گفت نههه این اون نیست یادش اومد واسه چیه 😑😂

بعد ی بار توی سرویس بهداشتی بودم داشتم تعویض میکردم کاپ رو

همش دمر شد روی زمین 😑😑😑😑دیگه استفاده نکردم حالم بهم خورد 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

یکی می گفت اولین بار بلد نبود چسبشو به خودش می‌زدهقشنگ اپیلاسیون می‌شده بدبخت همون روز میگه یه بسته ...

یکی از همکلاسی های راهنمایی منم اینکارو کرده بود بچه ها به دادش رسیدن بیچاره زخم شده بود 😂🤦🏻

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

یبار نوارم یادم رفته بود بندازم اشغالی داداشم دید انقد گریه کرد تو داری میمیری خونریزی کردی😑😂

عزیزممم😂

منم داداشم ی سری اومد روشن فکر بازی در آورد خب یکسال ازم کوچیک بود دیده بود من درد میکشم و اینا آخه دل درد و کمر درد شدید داشتم خداروشکر خانواده امروزی ام داریم همه چیز توضیح داده شده بود ولی خب دیگه بچه تر بود نشسته بود با ی غمی بهم می‌گفت آخه این چه کاریه با خودت می‌کنی خواهر من حیف تو نیست هر ماه درد می‌کشی😭😭😭😂😂😂😂😂خدایا اونجا دیگه من سست شدم فکر میکرد پریودی دست خودمونه