2777
2789
عنوان

خسته شدم از جوشام و جاش

367 بازدید | 24 پست

واقعا خسته شدم ترو خدا بگین چیکار کنم همیشه جوش دارم اعصاب واسم نزاشته  الان نزدیکه ۲ساله دارم رو درمانش کار میکنم نمیگم بی جواب بوده اما خب منم دوست دارم پوستم مثل بقیه عالی بشه واقعا بعضی ها چطوری پوستشون انقدر خوبه ؟ چی کار میکنید چرا به ما نمیگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نزدیک یک سال و خرده ای.صورتم جوش میزنه جاش میمونه.چون خودم دستکاری میکردم مثل اگزما شده بود.دکتر هم رفتم.تازگی یه کاربر یه پمادی بهم معرفی کرد خیلی عالیه.خداروشکر بهتر شده.الان پوستت جوش داره یا زخمه؟ یا فقط لک داره؟

منم چندوقته خیلی جوش زدم یه محصول سفارش دادمو با یه ژل شستشو میشورم خواسی عکساشو میفرستم خیلی خوب شد ...

کلا روتین پوستیت چیه و چند وقت طول کشید تا جواب گرفتی و تا چند درصد پوستت خوب شد

کلا روتین پوستیت چیه و چند وقت طول کشید تا جواب گرفتی و تا چند درصد پوستت خوب شد

روتین خواسی ندارم 

صورتم صاف بود ی چند وقت خیلی جوشای بدی زدم گنده گنده این ۳ ماه اخیر 

بعد محصول سفارش دادم میزنم دو سه هفتست ۵۰ درصد خوب شدم صبحا با ژل میشستم ب میزدمش الان کم مونده فقط یکم جاش ک زینک اکساید گرفتم

منم نزدیک یک سال و خرده ای.صورتم جوش میزنه جاش میمونه.چون خودم دستکاری میکردم مثل اگزما شده بود.دکتر ...

هم جوش داره و هم لک. چه پمادی واسه جای جوش فرو رفته هم هست عکسشو بفرست یا اسمشو بگو 

ببین واقعا از دکتر بپرس اینجا عموما راهکار هم بدونن نمیگنخودم تاپیک زدم نیم ساعت پیش راجع به چرب بود ...

ببین عزیزم من دکتر رفتم چند بار دکتر های مختلف اما هیچ کدوم  اون قدر نتونست کمکم کنه شاید راه حل یه نفر. بتونه برام خوب باشه

هم جوش داره و هم لک. چه پمادی واسه جای جوش فرو رفته هم هست عکسشو بفرست یا اسمشو بگو

یعنی آکنه؟ برای من فقط لک بود.ژل سالیسیلیک اسید ۲ درصد و کرم فیس دوکس آلفازوم ۱۰ درصد زدم لکش خوب شد.خداروشکر.