2777
2789

ید درمانی برای کساایی ک سرطام دارن تجویز میشه؟؟؟

یا کلا هرکی تیرویید رو در بیاره باید ید درمانی کنه؟؟؟؟

توروخدا جواب بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره

کسی ک با قرص خوب نشه ید میزنن بعدشم خوب میشه سریع

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

زنعموی من تیروئیدش رو دراورد، سرطانی نبود، بعدش چند جلسه یددرمانی کرد

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اها یعنی پس کلا هرکی دربیاره انجام میدن اره؟؟خدا خیرت بده ممنونم

فک کنم. قربونت

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اخه تو اینترنت نوشته برای کسایی ک تیروییدو درآوردن و تیروییدشون بدخیم هست یعنی همون سرطان انجام میشه

ببین تاجایی که من میدونم غده تیرویید ید از مواد غذایی و... جذب میکنه و به جاش هورمونی تولید میکنه که ضروریه واسه بدن...

و مشکلات غده تیرویید زیادن، از سرطان گرفته تا کم کاری و پرکاری...

بسته به اینکه چه مشکلی باشه روش درمانی مشخص میکنن تو بعضی بیماری‌ها میتونه روش درمان یکسان باشه

یعنی ممکنه غده تیرویید کم کار باشه یا دچار سرطان شده باشه و برداشته شده باشه که ید درمانی باشه درمانش..‌

دقیق نمیشه گفت مشکل چیه(ینی ما نمیتونیم بگیم با اطلاعاتی که شما دادین وگرنه دکترا که میدونن)

اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.
اها یعنی پس کلا هرکی دربیاره انجام میدن اره؟؟خدا خیرت بده ممنونم

برای کسانی که تیرویید بدخیم دارن بعدهام انجام میشه 

که کامل پاک بشه 

کسانی که خوش خیمن ید نمیخورن

این با سرطانهای دیگه فرق داره

این کامل خوب میشن