2777
2789
عنوان

هیچ‌وقت پدرمو نمی‌بخشم 🙂

175 بازدید | 11 پست

کاش قبل از اینکه بچه دار بشین آموزشای بچه داریو یاد بگیرین اون طفل معصوم چه گناهی کرده ک بخاطر بی اطلاعی های شما باید سال ها تاوان پس بده..

هنوزم تا چشمم ب رابطه‌ی خوبه یه پدر و دختر میوفته اشک حلقه می‌زنه تو چشام 

بغض راهه گلومو میبنده 

چه گناهی کرده بود ک انقد دلم پره حسرت شد 

حسرت گفتن بابایی 

حسرت حمایت و یه آغوش امن پدرانه

حسرت یه قربونت بشم از سمت پدر..

اگه هستین یکم درددل کنم؟(:

تک تک کلماتت رو از زبون من گفتی...

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم یه ادم مغرورو سرده یکی ک ادعاش میشد خیلی دوسم داره 

در صورتی ک از بچگی اذیتم میکرد با تموم حرفاش با رفتاراش 

همیشه الکی و بی مورد بهم گیر میداد 

برای موندن خونه مادر بزرگم و بازی با بچه ها باید هزاران بار التماس و گریه میکردم تا رضایت میداد

تا الان ک نوزده سالمه کلا دو بار با خواهش و تمنا و اصرار مادرم تونستم برم تولد دوستام 

اصلا مهم نیستا ولی منم بچه بودم منم همسنای خودمو میدیدم 

در صورتی ک خواهرم از ۹سالگی خونه دوستاش میرفت پدرم بهش پول میداد برای تولدشون کادو بخره 

و همچنان اگر من تو همین سن بهش بگم میخوام برم فلان جا نمیزاره 

بچگیم رف 

بچگی نکردم 

پدری نداشتم نازمو بکشه ،ناز کردن یاد نگرفتم 

پدری نداشتم لوسم کنه ،لوس شدن یاد نگرفتم

تا همین چن ساله اخیر یه ذره ظرافت دخترونه نداشتم 

یه دختر زمخت و مستقل 

اگه یه جام زخم میشد کسی نبود بگه الهی چیشدی 

انقد خودم بهش میرسیدم ک خوب میشد 

الانم مثل دخترای دیگه نیستم دستشون خراش میوفته ناز و گریه میکنن 

بد ترین اتفاقام برام بیوفته کنار میام باهاش و دم نمیزنم 

پدرم یه ادم مغرورو سرده یکی ک ادعاش میشد خیلی دوسم داره در صورتی ک از بچگی اذیتم میکرد با تموم حرفاش ...

اینایی که گفتی یه سرسوزن از کارای بابای منه

انقدر زیاد و وحشتناک که تاحالا جرات نکردم اینجا برای کسی تعریف کنم شاید اگه بگم باور نکنن حتی

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

پدر منم سر خودخواهی هاش باعث شد من منزوی و اضطراب اجتماعی بشم و حتی الان نمیتونم ازدواج کنم ...ولی د ...

منم نمیخوام فک کنم و عادت کردم ولی عواقبش تو جونمه با این سن کم دستام از استرس میلرزه از خواب ک بیدار میشم با تپش قلبه