2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوران دبیرستان که رفتیم شلمچه یه خرما خوردم اونجا هنوز که هنوز مزش زیر زبونمه 

یه بار هم یکی از مشتری های همسرم از بوشهر برامون یه جعبه آورد محشر بود 

چابهار اصلا خرملش به خوشمزگی اون شلمچه ایه نمیشه

میدونی اون خرمای چی بوده ؟ 

بعد تا بیاد چابهار خراب نمیشه ؟؟

خرما بودا رطب نبود

من دوران دبیرستان که رفتیم شلمچه یه خرما خوردم اونجا هنوز که هنوز مزش زیر زبونمه یه بار هم یکی از مش ...

بوشهر خرمای کبکابش معروفه.از اونا که شیره زده

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
بوشهر خرمای کبکابش معروفه.از اونا که شیره زده

رنگش سیاه بود 

گفت که بزارش تو ظرف تاریک جای خنک تا یک سال هم دووم میاره 

ولی ما یه هفته خوردیمش 😂

تو دبه ماست برامون آورده بود بنده خدا 

رنگش سیاه بود گفت که بزارش تو ظرف تاریک جای خنک تا یک سال هم دووم میاره ولی ما یه هفته خوردیمش 😂تو ...

شما باید رطب بخورید نصف زرد نصف قهوه ای  محشر بخدا من روزی یک کیلو می خورم

ما ۶۵ میفروشیم ولی به مردم شهرمون ارسال نداریم حیف شد 😁

دیدم تو دیوار 

قیمت ۶۵ هست ولی خوب ارسال سخته بخصوص رطب خراب میشه 

پارسال یه بنده خدا با چاپار برام فرستاد دو روزه رسید از بوشهر قزوین

دیدم تو دیوار قیمت ۶۵ هست ولی خوب ارسال سخته بخصوص رطب خراب میشه پارسال یه بنده خدا با چاپار برام فر ...

آره رطب باید با اتوبوس ارسال بشه ی روزه برسه با پست و تیباکس خراب میشه من خودمم پارسال ارسال میکردم کیلو هشتاد میدادم به شهرای دیگه امسال فرصت نمیکنم متاسفانه