2777
2789
عنوان

من یک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون احمقن چون خودشونو بدن

نه واقعا نمیدونم چرا اینطوریه، 

انگاری آدمای ببخشید به اصطلاح عوضی سلف لاو دارن و ما نداریم ولی هرچی هست تو دنیای امروز ما دست بالا اونان

It’s hard to beat a person who never gives up
به عنوان یه دختربهت میگم که دخترااصلا اصلا از پسرای جلف و سبک خوششون نمیاداونایی هم که خوششون میادمط ...

ولی بخدا من برعکسشو دیدم، هر چی سرمون تو لاک خودمون بود بدتر تنها شدیم

ولی بخدا من برعکسشو دیدم، هر چی سرمون تو لاک خودمون بود بدتر تنها شدیم

نمیدونم ولی کلا الان همه جلف و سبک شدن چه دختر چه پسر

ولی خب مطابقش هم هنوز هم پسرای سنگین هم دخترای سنگین هستن

ببین مادخترا پسره جلف و سبک رو فقط واسه دوستی خوب میدونیم ولی بحث زندگی که میشه هممون دنبال کسی هستیم که بتونیم بهش تکیه کنیم

نمیدونم ولی کلا الان همه جلف و سبک شدن چه دختر چه پسرولی خب مطابقش هم هنوز هم پسرای سنگین هم دخترای ...

بخدا یه دوست داشتم تو خوابگاه اینقد فیلم بازی میکردا با چند دختر بود همیشه، اتفاقا خیلی سبک بود، فقط سرزبون خوبی داشت، ما دریغ از یه بار پیشنهاد حتی، چون خجالتی بودم

بخدا یه دوست داشتم تو خوابگاه اینقد فیلم بازی میکردا با چند دختر بود همیشه، اتفاقا خیلی سبک بود، فقط ...

خب پیشنهاد رو که بایدشمابدی نه یه دختر

هرچند جامعه طوری شده که دیگه دختراهم پیشنهادمیدن😂

خب پیشنهاد رو که بایدشمابدی نه یه دخترهرچند جامعه طوری شده که دیگه دختراهم پیشنهادمیدن😂

بلد نبودم اینقد درگیر درس و کتاب و پایان نامه و مقاله شدم که هیچ موقعیتی برا خودم ایجاد نکردم، الانم که دیگه موقعیتش فراهم نیست

بلد نبودم اینقد درگیر درس و کتاب و پایان نامه و مقاله شدم که هیچ موقعیتی برا خودم ایجاد نکردم، الانم ...

راست میگید الان دیگه دختر و پسر خوب و سنگین سخت میشه پیداکرد

ازقدیم گفتن سیب سرخ دست چلاق نمی افته😂

ناامیدنباشین😉

منظورت از دخترا، دختره خوبه.یا دختر بد؟

دختر بد به چه درد من میخوره، دختر خوب منظورمه، 

یه جمله معروفی هست میگه، 

دخترای خوب با پسرای بد ازدواج میکنن و با پسرای خوب درد دل میکنن.

منظورت از دخترا، دختره خوبه.یا دختر بد؟

راستی، تعریف شما از خوب و بد چیه؟

من خودم تعریف مشخصی دارم ولی میخوام نظر شما رو هم بدونم، اگه ممکنه.