من یه پسرم و برام عجیبه چرا هیچوقت دخترا از پسر مثبت خوششون نمیاد منظورم مثبت مذهبی نیستا چون نیستم کلا منظور اینکه کسی که هیچوقت دوس نداره کسیو آسیب بزنه، حرف بد بزنه، مسخره کنه، تحقیر کنه، سرکار بزنه یا تلکه کنه، چرا این دست پسرا همیشه نادیده گرفته میشن و دخترا به سمت پسرا بد گرویده میشن.
تروخدا خواهش میکنم سرزنش نکنید، فحش ندید و مسخره نکنید.
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁 گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی