2777
2789
عنوان

اون تاپیکه چیشد

80 بازدید | 18 پست

خانومه رفتن بود قهر 

شوهرش اومده بود دنبالش تو راه تصادف کرده بود رفتن بود تو کما 

مادرشوهرش نمیذاشت شوهرشو ببینه 

چیشد بهوش اومد

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرش فوت کرد البته اگه اشتباه نکنم

واقعا😭 

همین چند روز پیش تاپیک زده بودا

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
کاراگاهان میگفتن صحت ندارهای کاش واقعی نمیبود

ولی یه کلیپ گذاشته بود اخه 

شما دیدین اونو 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ولی یه کلیپ گذاشته بود اخه شما دیدین اونو

اره دیدم

میگفتن چطور سریع کلیپ گذاشته و یکی هم میگفت کلیپ برا همشهری ماست یکی دیگ میگفت کلیپو اینستا دیدم.اللهُ اعلمممم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

اره دیدممیگفتن چطور سریع کلیپ گذاشته و یکی هم میگفت کلیپ برا همشهری ماست یکی دیگ میگفت کلیپو اینستا ...

😩😩😩😩😩😩چقد گریه کردم با اون کلیپ  البته نه برا استارتر غم خودم تازه شده بود

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
😩😩😩😩😩😩چقد گریه کردم با اون کلیپ البته نه برا استارتر غم خودم تازه شده بود

عزیزدلمممممم😔انشاالله هیچوقت غمگین نشی

دروغش دراومد عزیزم یه فیلم از مراسم هفته یه بنده خدایی گذاشته بود میگفت خاکسپاری شوهرمه کاربرا متوجه ...

مردم دیوانن بخدا 

من چقد فکرم درگیرش شد 

آخه فیلم جعلی گذاشته بود بعدش که کاربرا متوجه شدن تاپیکشو قفل کرد و جوابی نداشت بده

اره عزیزم میدیدم کاربرا میگفتن

خداروشکر واقعی نبود

اما کاش هیچوقت بااحساساتمون بازی نشه خودمون کم مکافات داریم اخه😖