2777
2789

بچه ها تاپیک های قبلم رو بخونید میبینید که امروز بابام بم گفت ج ن ده و خراب و در همین حین پک نیک رو طرف سرم پرت کرد که خدا نجاتم داد و گف عقد کردی گورتو از خونم دور کن!!!!!

حالا برای این که حرمتم حفظ بشه و جونمو نجات بدم با نامزدم تصمیم گرفتیم یه عقد محضری تو ایام صفر بکنیم و یه خونه اطراف شهر ارزون قیمت کرایه کنیم .

من یه ماشین دارم به ارزش۲۵۰ ملیون و مقداری طلا که سرجم میشه۱۲۰ ملیون کارمند هم هستم .

نامزدمم ماشین خریده آبان ماه میرسه دستش .

بش گفتم خونه کرایه کن منم طلاهامو میفروشم در حد چند تا تیک وسایل خونه که بتونیم سه ماهی زندگی کنیم تا وقتی نامزدم پولاشو اژ محل کارش بگیره و بتونیم وسایل خونه رو کامل کنیم بخریم ‌

یعنی  با ۱۲۰ ملیون یه یخچال ارزون و یه گاز ارزون و چارتا کاسه بشقاب بخریم و بریم توی خونه ی بدون جاهاز و به مرور با درامد نامزدم خونه زندگیمون رو تکمیل کنیم.

بنظرتون کارم درسته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار صفر تموم بشه عجله نکن

نمیتونم امنیت جانی ندارم دو هفته ی قبل سر هیچ و پول بابام طرفم کنترل تلوزیون پرت کرد این دفعه پک نیک دفعه بعد شاید خوش شانس نباشم

گند اول اونجایی زدی ک ب نامزدت گفتی بابات چه کرده .... چون دوزاریش افتاد پستوانه نداری از این ب بعد هرجور دلش بخواد رفتار میکنه باهات

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
نمیتونم امنیت جانی ندارم دو هفته ی قبل سر هیچ و پول بابام طرفم کنترل تلوزیون پرت کرد این دفعه پک نیک ...

خب چرا درگیر میشی باهاش هرچی گف جواب نده

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
گند اول اونجایی زدی ک ب نامزدت گفتی بابات چه کرده .... چون دوزاریش افتاد پستوانه نداری از این ب بعد ...

چجوری بش نمیگفتم؟؟؟, ما قرار بود یک سال عقد بمونیم خونه بخریم جهاز بخرم و کلی کار دیگ الان بابام میگ نمیزارم خونم بیمونی!!!!! حتی جعازم ندارم که به نامزدم بگم خودم دلم میخواد زودتر بزیم زیر یک سقف بدون مراسم 

نه کامل نگفتم اما از صبح فهمید که بابام چه ابروزی کرده

کاش نمیفهمید

دیگه باهاش بیرون نرو ، برای عقد عجله نکن

حالا بابات هم‌یه چیزی گفته ، باور که نداره ، صبر کن خوب که شناختیش تو‌یه روز مبارک عقد کن 

ولی اگه عجله داری عقد تو ماه صفر ایراد نداره

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

خب چرا درگیر میشی باهاش هرچی گف جواب نده

چجوری جواب ندم حتی مامانم فهمیده که بابام با دشمن شده و چند ماهه افتاده به جونم بی گناه بم فحش ناموسی میده مامانمم حتی بهم حق داد