2777
2789
عنوان

بعد از سه بار انتقال جنین ناموفق بالاخره بی بی چکم مثبت شد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5728 بازدید | 148 پست
راستی جنسیت دوقلوها چیه

یکی از قل ها ۹هفته رشدش متوقف شد و جذب شد.

الان یه پسر کوچولو تو دلمه😊

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم شرایط شمارو دارم 

این بار بار چهارم انتقالم هست وسه بار منفی داشتم 

ازت خواهش میکنم برای منم دعا کن خدا صلاح بدونه ومنم اینبار مادربشم 

فردا انتقال دارم

به زودی منم مامان میشم😍
سلام منم شرایط شمارو دارم این بار بار چهارم انتقالم هست وسه بار منفی داشتم ازت خواهش میکنم برای منم ...

سلام عزیزم. چشم دعاگوتم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
تقریبا.فقط من معلمم، ۵روز بعد انتقال رفتم مدرسه از تجدیدی ها امتحان گرفتم.بعدشم یکی دوبار خونه مادرش ...

سلام عزیزم لطفا جواب بدین اکر پیام منو دیدین شما گفتین معلم هستین میخاستم ببینم برای تخمکشی و رفت وآمد هاش با توجه به شاغل بودنتون به مشکل برنخوردین از لحاظ تداخل با ساعت کاری و گرفتن مرخصی و ....

سلام عزیزم لطفا جواب بدین اکر پیام منو دیدین شما گفتین معلم هستین میخاستم ببینم برای تخمکشی و رفت وآ ...

سلام عزیزم. من تابستون اتجام دادم که تعطیل بود.

توی دی ماهم انجام دادم که ۳روز نرفتم مدرسه، منفی شد

سلام عزیزم. من تابستون اتجام دادم که تعطیل بود.توی دی ماهم انجام دادم که ۳روز نرفتم مدرسه، منفی شد

منم معلمم و الان همش نگرانم اگر در حین سال تحصیلی مجبور بشم برم برای پروسه آی وی اف به چه بهانه ای مرخصی بگیرم اخه دوست ندارم همکارا در جریان باشن

من این سری انتقال دو مرحله ای دادم. دوتا جنین ۳روزه انتقال دادم، دو روز بعدش ۱جنین ۵روزه.الان ۱۳ روز ...

مبارک باشه

عزیزم دکترتون کی بود واسه ای وی اف؟ 

روز چندم قاعدگی جنین 3 روزه را انتقال دادین؟ 

چند تاش گرفت؟ 

آفرین خیلی پشتکارتون زیاد. من خیلی زود به هم میریزم و عصبی میشم

سلام منم شرایط شمارو دارم این بار بار چهارم انتقالم هست وسه بار منفی داشتم ازت خواهش میکنم برای منم ...

عزیز مثبت شد؟ 

چه کار میکنین، روحیتون حفظ بشه؟ چون این وسط یه سری مسائل هم پیش میاد و ممکن برای 1 انتقال چندین ماه درگیر باشی که مثبت و منفی بودنش مشخص نیست

منم معلمم و الان همش نگرانم اگر در حین سال تحصیلی مجبور بشم برم برای پروسه آی وی اف به چه بهانه ای م ...

خب من به مدیرمون گفته بودم.

ولی تابستون انجام بده با خیال راحت

واینگه عزیزم شما همسرتون مشکل دی اف ای بالا نداشتن؟

نه همسرم مشکلی نداشتن

مبارک باشهعزیزم دکترتون کی بود واسه ای وی اف؟ روز چندم قاعدگی جنین 3 روزه را انتقال دادین؟ چند تاش گ ...

ممنون عزیزم.

من تحت نظر دکتر دهقانی بودم که دیگه نیستن.

انتقالمم دکتر احمدی خدابیامرز بود.

۳روزه، روز ۱۸ پریود

۵روزه، روز۲۰پریود

اولش دوقلو بود، یکیش هفته ۹ رشدش متوقف شد.

ولی الان گل پسرم ۳ماهشه و کنارم خوابه

مبارک باشهعزیزم دکترتون کی بود واسه ای وی اف؟ روز چندم قاعدگی جنین 3 روزه را انتقال دادین؟ چند تاش گ ...

منم بعد هربار منفی شدن قشنگ تا ۳روز یکسره گریه میکردم‌ ولی خب دوباره شروع میکردم.

الانم همسرم میگن ۲سال دیگه باز اقدام کنیم. میگم هرگززززز

من دیگه واقعا توان ندارم