2777
2789
عنوان

ینی ادم بی عقل تر از مامان من نیس

188 بازدید | 7 پست

بعد تقصیرمه باهاش نمیام برم خونه فامیلاش  ی دختر خیانت می‌کنه ب شوهرش دختر خرابی بوده بعد بحث اون بود مامان منم برگشته میگه منم وقتی فلانی ( من) رفته فلان شهر ( شهر دانشگاهم) همش استرس داشتم گفتم نکنه ببرن خرابش کنن آخه بگو چطور میتونی همچین حرفی جلوی اینا بزنی ک فردا آبرومو ببرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنن هر چه بیشتر ابرو ببرن بو کلاس تره 😂

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
من از وقتی با نی نی سایت آشنا شدم فهمیدم چقدر مادر سمی داریم و‌خبر نداشتم

اتفاقا مامان من خیلی مامان خوبیه فقط بلد نیس چجوری حرفاشو بزنه و فک می‌کنه خواهر برادراش خیلی خیر بچه هاشو می‌خوام 

اتفاقا مامان من خیلی مامان خوبیه فقط بلد نیس چجوری حرفاشو بزنه و فک می‌کنه خواهر برادراش خیلی خیر بچ ...

به هر حال این چند وقت خیلی تایپیک دیدم که ناراضی هستن از مادراشون و خیلی هم حرفای زشتی به مادرشون ،مشکل مادر شما رو هم نود درصد مادرای ایرانی دارن ،خواهر خودم هر چی خواهر زادم بهش میگه سریع ب ما میگه و جالب اینکه خواهر زادم تاکید کرده کسی نفهمه ولی بازم خواهرم کار خودشو میکنه اصلا نخود تو دهنشون خیس نمیخوره