2777
2789
عنوان

چرا سایت پر شده از بچه های کم سن

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 44 پست
منم با دبیرستانی بحث میکردم اصلا بلد نبود نظر بده می‌گفت حضرت سلیمان خطا کاره 🤣🤣🤣🤣 استغفرالله د ...

این که خوبه ! 

با یه بچه دبیرستانی تو سایت دعوام شد تعلق شدم سر چی ؟

سر اینکه کدوم رشته حفظیات بیشتری داره 

خیر سرم پرستارم 

بهش میگم تجربی درک کردنی داره 

انسانی حفظ کردی 

فوش میده بهم 😐

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
وای یه بارم با یکی داشتم بحث میکردم که می‌گفت چرا از مردا انتظار نفقه دارین و اونا نباید خرجتچنو بدن ...

نمی‌خوام همشون رو جمع ببندم ولی اینا از این سطح پایین هاشون هستن با سطح بالا چت کردم انقدر آگاهی داشتن مودب بودن که نگو. هر چی کلاس پایینه به طور ما میخوره 🤣

ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که مخالف این تاپیک هستن و الان دارن بحث میکنن همشون سنشون بین ۱۲ تا ۱۸ ساله😂

حرف دلمو زدی 🤣🤣👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
این که خوبه ! با یه بچه دبیرستانی تو سایت دعوام شد تعلق شدم سر چی ؟سر اینکه کدوم رشته حفظیات بیشتری ...

والا حرف درستی زدید بهش. انسانی همش حفظیاته. خب ببین بعضی می‌دونن حقیقت رو ها ولی می‌خوان انگار کنن

ام
والا حرف درستی زدید بهش. انسانی همش حفظیاته. خب ببین بعضی می‌دونن حقیقت رو ها ولی می‌خوان انگار کنن

بچه درک نداره که 

ما هم بچه بودیم دیگه 

فقط میخای حرف حرف خودت باشه 

منم بچه بودم تا همین قبل از ازدواجم این طوری بودم

نمی‌خوام همشون رو جمع ببندم ولی اینا از این سطح پایین هاشون هستن با سطح بالا چت کردم انقدر آگاهی داش ...

بابا از هر صدتاش یکی اینطوریه خیلی هم مغرورن و اصلا حرف قبول نمیکنن و درنظرشون خودشون خیلی باهوشم و بقیه احمقن با فکرای کوچک زنگ زده😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بابا از هر صدتاش یکی اینطوریه خیلی هم مغرورن و اصلا حرف قبول نمیکنن و درنظرشون خودشون خیلی باهوشم و ...

ولی من فقط دلم میخواد یه دل سیر طراح نینی سایت رو بزنم 

چرا ؟

چون هیچ نظارتی رو سایت نداره

نینی سایت برای خانم های متاهل که مادر هستن یا مشکلی داره تو زندگی و کمک میخان طراحی شده

ولی در عوض داخلش پر از آقایون کودکان زیر سن رمال فالگیر و..... 

اون وقت سر هیچی همش اکانت منو تعلیق میکنن

بچه از ده تا تایپکی که زده یکیش عکس خودشه اون یکی آموزش سوال ده کتاب ریاضی کلاس هفتمهاون یکی کادو وا ...

اره خب ولی خیلی‌هاشون هم چنین تاپیک هایی نمی زنن

اصلا تاپیک هاشون طوری هس که شما نمی فهمید

اره خب ولی خیلی‌هاشون هم چنین تاپیک هایی نمی زنناصلا تاپیک هاشون طوری هس که شما نمی فهمید

ببین ما هم بچه نیستیم بلاخره سی سال زندگی کردیم 

شمارو نمیدونم ولی من حتی از روی نحوه تایپ کردن یا نوع برخورد میفهمم طرف سنش کمه سنش زیاده یا اصلا بی شعوری یا هر چی ولی آدم عادی نمیاد این طوری صحبت کنه( صلم چ خ خبی؟ گایز کمک مخم بیاید تایپکم دیگع/: و..... 

خیلی‌هاشون به خاطر اینکه کسیو ندارن باهاش درد و دل کنن میان اینجا مثل خودم🥲

حالا شما که محترمی 

ولی بچه ۱۷ ساله اومده تایپک زده دوست پسرم فلان 

اون یکی تایپک زده خانوادم فلان 

این فلان اون فلان 

بخای چیزی هم بهشون بگی شلوارتو پاره میکنن

حالا شما که محترمی ولی بچه ۱۷ ساله اومده تایپک زده دوست پسرم فلان اون یکی تایپک زده خانوادم فلان این ...

🤣🤣🤣آره از این چرت و پرتا منم دیدم

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات 
🤣🤣🤣آره از این چرت و پرتا منم دیدم

فکر کن با ۳۰ و خورده ای سال سن میام سایت از هم سن های خودم کمک بگیرم یهو یه بچه ۱۵ ساله با لحن بد میاد دعوا راه میندازه 😐

فکر کن با ۳۰ و خورده ای سال سن میام سایت از هم سن های خودم کمک بگیرم یهو یه بچه ۱۵ ساله با لحن بد می ...

آره واقعا دیگه تو چیزایی که به سنشون مربوط نیست نباید دخالت کنن🤣🤣🤣

من خودم مثلا فقط درباره چیزایی که ربطی به سن و اینا نداره یا به سنم میخوره نظر میدم مثلا درباره لباس یا غذا یا یا درد و دل...

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات