2777
2789
عنوان

چرا سایت پر شده از بچه های کم سن

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 44 پست
شما به بزرگی خدت ببخش

یکی از زیر ۱۸سال ها ایناهاش حتی از ادبیات هم میشه فهمید می بالای ۱۸ عه و کی زیر ۱۸

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍

اونروزم با یه ۱۱سالع داشتم چت میکردم و به خاطر یه 13ساله بی ادبم تعلیق شدم یه هفته

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چجور بفهمن طرف زیر ۱۸نیست؟

بچه از ده تا تایپکی که زده یکیش عکس خودشه 

اون یکی آموزش سوال ده کتاب ریاضی کلاس هفتمه

اون یکی کادو واسه بچه ۱۳ ساله

دیگه یه مویی سفید کردیم مثلا میفهمم

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
اونروزم با یه ۱۱سالع داشتم چت میکردم و به خاطر یه 13ساله بی ادبم تعلیق شدم یه هفته

منم با دبیرستانی بحث میکردم اصلا بلد نبود نظر بده  می‌گفت حضرت سلیمان خطا کاره 🤣🤣🤣🤣 استغفرالله دیگه باش بحث نکردم 

ام
اونجا فقط دنبال رل و زید می‌گردن تو گروه ها😂

🤣🤣👏👏👏🤝

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بچه از ده تا تایپکی که زده یکیش عکس خودشه اون یکی آموزش سوال ده کتاب ریاضی کلاس هفتمهاون یکی کادو وا ...

خب این تاپیکا چه مشکلی داره همش که راجب زندگی روتین کسی که زیر ۱۸ اس😐

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت

والا دروغ چرا حتی میترسم تو تایپشون شرکت کنم پس فردا ننه باباشون پیدا بشه بگه تو چرا این حرفو به بچه من زدی 

تروخدا از بچه آوردن فقط رابطشو بلد نباشید 

تربیت هم کنید

تو این جامعه کثیفی که داریم یکم مراعات کنید 

بچه ۱۱ ۱۲ ۱۳ اصلا سنی نیست که با آزادی کامل گوشی و اینترنت بدی دستش 

منم با دبیرستانی بحث میکردم اصلا بلد نبود نظر بده می‌گفت حضرت سلیمان خطا کاره 🤣🤣🤣🤣 استغفرالله د ...

وای یه بارم با یکی داشتم بحث میکردم که می‌گفت چرا از مردا انتظار نفقه دارین و اونا نباید خرجتچنو بدن و مستقل شین و دعوا کردیم و دیدم نمی‌فهمه از تاپیکش زدم بیرون شبش دیدم تاپیک زده به نظرتون ریاضی. بردارم یا تجربی و خانم خودش اعتراف کرد که 15سالشه😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

کسایی که مخالف این تاپیک هستن و الان دارن بحث میکنن همشون سنشون بین ۱۲ تا ۱۸ ساله😂

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

والا دروغ چرا حتی میترسم تو تایپشون شرکت کنم پس فردا ننه باباشون پیدا بشه بگه تو چرا این حرفو به بچه ...

من با یک نه ساله چت میکردم تو یک جا دیگه گفت مامان بابام بهم گوشی دادن. بهش گفتم آخی کوشولو بعد گفت یکبار دیگه بهم بگی کوشولو زنک میزنم پلیس🤣

ام