2777
2789

هی بچه شمارو بزنه و بترسونه هرچقدر میگی نزن باز کار خودشو بکنه و گوش نده مامانش هم  دعواش کنه باز گوش نکنه

شده اومده بچم تو بغلم بوده با مشت زده تو سرش یا پا میندازه زیر پای بچه دو سالم میخوره زمین 

من آخرین بار ی کوچولو گوششو گرفتم ولی نپیچوندم ک درد بگیره حالا مادرش ناراحت شده قهر کرده 

ب مادره چی بگم؟چیکار کنم ؟خودم تصمیم گرفتم قطع کنم رفت آمد رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میزنمش

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

هیچی نگو به مادره میخواست جمش کنه 

بهش بر هم خورده تازه ؟گوش بچشو خودش باید میکشید نکشید مجبور شدی شما بکشه 

بچه ها بازی میکنن قبول اما این بچه وحشی بازی رو هم رد کرده

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

به خدا که شماها خیلی صبر حوصلتون بالاست 😂 بچه هه میاد بچتو که تو بغلته میزنه تو سرش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب عزیزم دو تا بچه آن اما شما بزرگی نباید حتی این حرکت انجام میدادی بچتو بردار برو ک بهش آسیب نرسه و ...

خودمم بعدش پشیمون شدم ولی ببین خیلی بد داشت میزد هرچقدر صدا کردم نکن نزن گوش نکرد تا از جام پاشدم ی مشت محکم زد دیگه خون جلو چشامو گرفت خیلی حرصم میده این بچه

یه دفعه اومد زد مامانش هم پاشد دنبالش کرد بزنه ولی فرار کرد

خیلی تو مخیه 

نرو اونجا وقتی هستن نمیشه هر سری گوش بپیچونی که مادرشم که درست تربیتش نکرده 

خیلی تو مخیه نرو اونجا وقتی هستن نمیشه هر سری گوش بپیچونی که مادرشم که درست تربیتش نکرده

خیییلی 

ببین چاق و استخوان بندی کلفت و سنگین داره زورشم زیاده بچه من ریزه س سنشم کمتره 

خودمم بعدش پشیمون شدم ولی ببین خیلی بد داشت میزد هرچقدر صدا کردم نکن نزن گوش نکرد تا از جام پاشدم ی ...

اره میدونم منم درکت میکنم بلاخره مادرم 

ولی شما بزرگتری فقط باید پیشگیری کنی بچه ها که عقل ندارن...