2777
2789
عنوان

این آدم داره دروغ میگه یا راست

148 بازدید | 19 پست

دانشگاه میرفت ترم چهار بود یه دفعه‌ی گفت که اخراج شده و داره دوباره از اول‌ برای سال دیگه میخونه😐😑 بنظرتون این آدم داره حقیقتو میگه یا نه؟ همشم درحال درس خوندنه همش میگه درس میخونم ممکنه دروغ گفته باشه و اخراج نشده باشه😐؟؟ دلیل اخراجیشم گفت دعوا با استاد بوده😑

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

مگه مهده که به خاطر دعوا با استاد اخراج بشه؟😐

حدس میزنم ایشون اصلا دانشگاه نرفته نمیدونه چه خبره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مهده که به خاطر دعوا با استاد اخراج بشه؟😐حدس میزنم ایشون اصلا دانشگاه نرفته نمیدونه چه خبره

نه مطمعنم دانشگاه رفته فقط نمیدونم اینو راست بگه یا نه

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

مگه مهده که به خاطر دعوا با استاد اخراج بشه؟😐حدس میزنم ایشون اصلا دانشگاه نرفته نمیدونه چه خبره

چرا فک میکنی دروغه؟! ختما خیلی دعوای بدی کرده ک عذرشو خاستن

این احتمالم هس ک ممکنه چن بار دعواش شده اخطار بهش دادن ولی دیگه این دفه اخراجش کردن

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]
نه مطمعنم دانشگاه رفته فقط نمیدونم اینو راست بگه یا نه

اینو قطعا دروغ گفته عزیزم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
۵۰_۵۰ عهدقیق نمیتونم نظر بدم چون دقیق از جزعیات خبر ندارم

جزعیات همینه دیگه نمیدونم راست میگه یا دروغ بعدشم سر یه چیزی دعوامون شد بهم تیکه انداخت گفت تو منو بخاطره اون شغلم خاستی😐😑😑 یعنی ممکنه بخاد منو امتحان کنه😑😑

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

جزعیات همینه دیگه نمیدونم راست میگه یا دروغ بعدشم سر یه چیزی دعوامون شد بهم تیکه انداخت گفت تو منو ب ...

اینم امکانش هس

ببین ی روز اگه میتونی بیخبری برو دانشگاش

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]
یعنی ممکنه که اخراج نشده باشه یا بخاطره یه چیزه دیگه اخراج شده؟

اره ممکنه بخاطر چیز دیگه ای باشه من خودم الان دانشجوام حتی دانشجویان که توی اعتراضات همه کاره بودن رو فقط تونستن کمی اذیت کنن. به هر حال با یه دعوا فک نمیکنم بشه کسی رو اخراج کرد

اگر از بلندی آسمان بترسی نمی‌توانی مالک ماه شوی😉
اره ممکنه بخاطر چیز دیگه ای باشه من خودم الان دانشجوام حتی دانشجویان که توی اعتراضات همه کاره بودن ر ...

ببخشید دانجشوی چ رشته‌ی هستین؟چندتا سوال بپرسم ازتون🥲

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻