2777
2789
عنوان

دیگه عقلم به جایی قد نمیده

414 بازدید | 23 پست

کاربر آقا هستم

چند ترم تو یه دانشگاه خوب دولتی خارج از شهر خودمون درس خوندم ، در واقع درس نخوندم و سر کلاس هم شرکت نکردم

ترم قبل یعنی بهار امسال برای سومین بار مشروط شدم که مساویه با اخراج

مورد خاصی هم نداشتم که بتونم از کمیسیون ترم اضافه بگیرم ، شرایطم هم به هیچ وجه خوب نبود کلا امیدی بهش نیست و دنبالش رفتن فقط وقت تلف کردنه

اوضاع بد درسیمو به خانواده نگفتم ، همه اطرافیانم فکر میکنن اوضاعم خوبه و هنوز دارم ادامه میدم و یک ماه دیگه که دانشگاها باز میشن نمی‌دونم باید چی بهشون بگم

حالا فامیل مهم نیست ، خونوادمو چکار کنم؟

اینم بگم اصلا به فکر ادامه تحصیل نیستم ، نه تو این رشته نه هر رشته دیگه ای

واسه آینده هم تقریبا میدونم باید چکار کنم 

بزرگترین مشکلم فقط خونوادمه که تا الان چیزی از وضعیتم بهشون نگفتم و قراره یکدفعه با خبر اخراج شدن مواجهشون کنم

اگه انصراف میدادم باز یکم بهتر بود ، خود کلمه اخراج بار منفی زیادی به همراه داره

مال خودت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجبوری بگی

بگوخودت را راحت کن بگوعلاقه نداشتم ونتونستم بخونم

فقط اونایی که امضانوشتن درخواست دوستی قبول نمیکنم👊😒خودشیفته جان اینجاکسی برای دوستی باهات پرپر نمیزنه بخدا🙃
بهشون بگو میخوای انصراف بدی و فک میکنی ادامه دادن درست نیس

با مخالفتشون چکار کنم 

آخه انصراف بدم میگن برم یه رشته دیگه تحصیل کنم ، ولی کسی که اخراج میشه نمیتونه اینکارو کنه

مال خودت باش

علتی که گذاشتی کار به اینجا برسه چی بوده؟! اگه علاقه نداشتی باید زودتر انصراف میدادی 

اگه علاقه داشتی چرا به فناش دادی؟ 

مگه مرد نیستی؟! اصل کار رو ول کردی چسبیدی به فرعش که توضیح به خانوادته؟! یک جمله دیگه نمیخوام درس بخونم 

حتما که نباید همش رو توضیح داد

خب نگو اخراج شدیبگو انصراف دادم

این بهتره ولی بازم عواقبی داره

جدا از بحث هایی‌ که سرش پیش میاد ، احتمالا میگن برو یه رشته دیگه درس بخون که بخاطر اخراج نمیشه 

مال خودت باش

شروع کن کار کن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب بگین انصراف دادین،حالا مگه میان از دانشگاه پرسو جو میکنن؟

نه پرس و جو نمیکنن

بنظر منم بگم انصراف دادم بهتره ، با اینکه اینم باز مشکلاتی در پیش داره

مال خودت باش
نه پرس و جو نمیکننبنظر منم بگم انصراف دادم بهتره ، با اینکه اینم باز مشکلاتی در پیش داره

یه نصیحت خواهرانه، اصلا مشکلاتتونو بهخانوادتون نگین، حل که نمیکنن هیچی،بدترش هم میکنن

⁦⁩⁦