2777
2789
عنوان

دانشجو رشته علوم پزشکی داریم اینجا

140 بازدید | 10 پست

من واقعاً خیلی حسودم ، این ترم برام پر از چالش بود ، امتحانام رو اونجور که میخواستم ندادم ، الآن نشستم غصه میخورم 

ناناحتم 🥲🥲🥲🥲

معدلم خوب شده بد نشده، ولی رتبه تو ورودیم اون چیزی نیست که میخواستم حس بدی دارم، اصلا از اون تیپ آدم هاییم که بن بست بخورم می‌شینن زانوی غم بغل میکنم به جای اینکه بیشتر تلاش کنم ، هعیییب

...I got this feeling in my SOUL

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم شده از رتبم تو ترم ناراحت باشم ولی فقط اولش ناراحتم بعدش یادم میره😁

وای منم احتمالا یادم بره، ولی نمی‌خوام اینجور بشه می‌خوام بهتر بشم می‌خوام پیشرفت کنم ، اگه یادم بره تلاشمو بیشتر نمیکنم ، باور می‌کنی ترم پیش کلا کارم به شب امتحان میکشید، میدونم میتونم بهتر باشم اما انگار یه سدی جلومه 

از یه طرفی کمال گرام و از یه طرف انکار دست و پامو قل و زنجیر شده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

منم همینم هم حسودیم میشه بقیه بالاترنهم نمیتونم کاری کنم

میخو‌ام یه کاری بکنم میدونم توانم از این بیشتره اما انگار دست و پامو زنجیر کردن نمیتونم رو به جلو حرکت کنم

منم همینم هم حسودیم میشه بقیه بالاترنهم نمیتونم کاری کنم

یه سوال داشتم ازتون اگر دانشجو دندونید، من دبیر شیمی م و ۲۵ سالمه و کنمور ازامایشی دادم احتمالا فیزیو پردیس بیارم الان روی دوراهی م که مسیرخودمو ادامه بدم و تدریس آزادهم کار کنم  یا بیام فیزیو رو بخونم؟؟ نگرانم که خیلی زندگیم شلوغ و پردغدغه بشه با دانشگاه

یه سوال داشتم ازتون اگر دانشجو دندونید، من دبیر شیمی م و ۲۵ سالمه و کنمور ازامایشی دادم احتمالا فیزی ...

در مورد چیزی که سوال کردید من نمیتونم کمکی بکنم

درسا که سخته 

خصوصا اناتومی فیزیوتراپی سنگینه

اینکه شلوغ بشه زندگی یا هرچی به خودتون بستگی داره

فیزیو بازار کارش و پرستیزش از شیمی و تدریس بیشتره 

درامدش هم بهتره

اینکه انتخابش کنید یا. نه به شرایط ندگی شما و برنامه ریزیتون بستگی داره

من از درسای فیزیو فقط اناتومیشو اطلاع دارم چون خیلی با بچه ها تو سالن تشریح برخورد داشتیم 

با یکیشون صحبت کنید بهتر میتونن کمک کنن

کاربر آقا هستم