2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاله که چیزی نیست. فردا ببر پیش دکترت. ما که نمیدونیم چی به چیه. اما خب ماهم جواب غربالگریامون کم و زیاد داشته و الحمدالله چیزی نبوده. دلتو بد نکن. توکل به خدا کن. استرس برات خوب نیست.

انشاله که چیزی نیست. فردا ببر پیش دکترت. ما که نمیدونیم چی به چیه. اما خب ماهم جواب غربالگریامون کم ...

این فری بتا چیه اخه اینقد زیاده دارم دق میکنم دکترم رفته سفر هفته بعد میام تا اونموقع من سکته میکنم

این فری بتا چیه اخه اینقد زیاده دارم دق میکنم دکترم رفته سفر هفته بعد میام تا اونموقع من سکته میکنم

ای جونم 

یه گوووووربه کوشولوی سالم توی دلته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

https://ooma.org/ask/215941/%D8%BA%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%84%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%88-%D9%81%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%AA%D8%A7

اینو بخون

بخدا منم یادم نیس. بارداری من برای سه سال پیشه. ولی من اگه بجات بودم جواب آزمایشو به یه دکتر نشون میدادم که حداقل تا هفته ی دیگه از استرس پوستم کنده نشه🙂 

میتونی نوبت انلاین بگیری دکتر زنان تا دکتر خودت بیاد

تو اسنپ پرشک