2777
2789
عنوان

دیشب چیزی ک نباید رو فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 15342 بازدید | 163 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد شروع کرد ب گریه بچه ها دیونه شده بود اصلا عجیب میخواست خودش رو بکشه میخواست کابل برق رو بگیره دس ...

اتفاقا شوهر دوستمم بهش خیانت کرده بود بعد ک دوستم فهمیده شوهره رفت خونه باباش قرص خورده بود مثلا خودکشی کنه

اینا مشکل روانی دارن بابا

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
هنوز میشه من خیانت نکردم اصلا تو‌هم اشتباه دیدی امروز باهاش حرف نزدم گفتم آروم شم اما امشب باید جواب ...

اگر میخوای ثابت بشه یه مدت صبر کن از روش بگذره خودتوبزن به اون راه ک مثلا فراموش کردی بعد گوشیشو به دست بیار چک کن مدرک دستت باشه برای روز مبادا

جالب بود و حقیقت محض

باور کن زمان رابطه پدر مادرشون باباهه از پشت پر عنی دراورده ریخته جلو اون نطفه با گوه پیوند خورده 

بخاطر اینه که حرام..زاده ان وحرام لقمه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴