2777
2789
عنوان

دیشب چیزی ک نباید رو فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 15343 بازدید | 163 پست
داره ی غلطی میکنه اسی

داره غلط میکنه؟

غلطو کرده باقی موندشم قرقره کرده ریخته بیرون

بدتر از این؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورم نمی‌شود من مثل چشمام بهش اعتماد داشتم من چیزی کم نداشتم چهره ام بد نیست قبافه ام هم خوبه شادم ب خونه و زندگیم می‌رسم ب خودم میرسم وای حق من نبود اومدم ازش پرسیدم خودش رو زد ب نفهمیدن گفتم گوشیت رو بده اصلا نداد ب هیچ عنوان هر چی زدمش گازش گرفتم شکمش خون اومد گردنش رو چنگ زدم تمام خون شد اما نداد هنوزم نداده گوشیش رو 

ی عکس بود زد روش یه ثانیه نگاش کرد ی دختر بود موهای مشکی داشت لباس رو غنچه کرده بود و عکس گرفته بود ...

این خانومایی که میپرن تو زندگی متاهلی بقیه از ک..ون متولد شدن حاصل رابطه مقعدی ان 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
طرف زگیل و هزارتا مرض از زنای دیگه گرفته میان میگن کاریش نداشته باش خودتو اذیت نکن

بعد زنه خیانت کنه میگن حقش بود شوهرش میکشتش

خاک بر سر مرد سالارتون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
باورم نمی‌شود من مثل چشمام بهش اعتماد داشتم من چیزی کم نداشتم چهره ام بد نیست قبافه ام هم خوبه شادم ...

خب دیگه لازم نیست بیشتر ازین التماسشو بکنی

معلومه چرا نمیده

⚘خدایا شکرت❣
باورم نمی‌شود من مثل چشمام بهش اعتماد داشتم من چیزی کم نداشتم چهره ام بد نیست قبافه ام هم خوبه شادم ...

ببخشید اما این با یه دختر چت می‌کنه وگرنه هیچ دختری برای آدم غریبه عکس نمیده ی آشنایی حداقل هست تو مجازی 

چون میدونه چه گوهی خورده

طلا که پاکه

چه منتش به خاکه

همین الان شوهر من گوشیمو از دستم بگیره نگاه کنه ابایی ندارم

اونم همینجوره

این آشغال میدونه چقد کثافت تو گوشیشه که نمیده

بعد شروع کرد ب گریه بچه ها دیونه شده بود اصلا عجیب میخواست خودش رو بکشه میخواست کابل برق رو بگیره دستش برق بگیرنش نذاشتم میخواست بپره جلو ماشین رفته بود خیابون اما ماشینا نزدن بهش اصلاااا ی چیز عجیب ک من میگفتم غلط کردم فقط بیا خونه نمی‌دونم اصلا چی شد تا خود صبح گریه میکرد

این خانومایی که میپرن تو زندگی متاهلی بقیه از ک..ون متولد شدن حاصل رابطه مقعدی ان

فکرکردی میگن متاهلن ی سر به گروهای مجازی بزنی نه سن نه تاهل رو هیچکس واقعیت نمیگه بعضیام ک کلا خرابن براشون مهم نیست