2777
2789

کلا رابطه خوبی با مامانم ندارم،از‌وقتی یادمه همیشه بم میگف ازت بدم میاد و من دختر نمیخاستم از خدا راضی نیستم تورو بمن داد و این حرفا،تا قبل ازدواجم همیشه منو هرزه و توخونه مونده و ترشیده میخوند الانم که ازدواج کردم همش یا خودمو فش میده یا شوهرمو،اینم بگم همیشه وقتی دلش ازم‌پر بود میرف الکی ب بابام یا داداشام میگف زهرا رو با فلانی فلانجا دیدن(به دروغ)منکه ازش راضی نیستم ،اوناهم تا جایی که جا داشت منو کتک میزدن با مبله جارو برقی،لگد،سیم،هرچی که فکرشو بکنین،الانم بحثمون بالا گرف کتکم زد دستامو چنگ زد دمپایی ذو محکم زد ب سرم منم پرت کردم سمت خودش خورد بهش،بابا بزرگمو که مرده طبق معمول فش داد منم گفتم مرده های خودت(مادرش مرده)کلی حرف هرزگی زد بهش گفتم ازت بدم میاد به چه زبونی بهت بگم،حالا منتظره داداشم اینا بیان که کتکم بزنن،شوهرمم هم امشب خونه نیس(عقدیم)هم ابنکه نمیشه همه چیو بهش بگم،چیکار کنم بنظرتون ،رفتم ازش معذرت خواهی کنم با دستش زد بم کلی فش داد و نفرین کرد

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر تحمل چی از دستت برمیاد

زبونت رو غلاف کن تا از اون خونه بری. ادم شوهر کرده وقت کتک خوردنش نیست ک

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

هرچی زودتر ازدواج کن برو خونه خودت عقد نمون

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

زنگ بزن شوهرت نگو چیشده بگو میخوام بیام پیشت 

نمیدونم فقط فرار کن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سغی کن زودتر بری خونه‌ی خودت

بعد هم تهدید کن بترسونشون بگو دستتون بهم بخوره به شوهرم میگم بریم شکایت کنیم یا بگو خودم شکایت میکنم

حتی اگه واقعا اینکارو نمیکنی الکی بگو بترسونشون

گرچه من بودم احتمالا واقعا میرفتم شکایت می‌کردم تا دیگه جرعت نکنن دست روم بلند کنن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اینم بگم از وقتی یادمه تو خوابگاه درس میخوندم و بم خرجی نمی‌دادن همیشه گریه میکردم چون نداشتم دانشگاه درس میخوندم تابستونا میومدم میرفتم خونه مردمو تمیز میکردم و اشک میریختم تا پول جمع کنم،بعد دانشگاه کار کردم و دستم تو جیب خودم بود ماشین خریدم جهیزیه خریدم ،یجورایی عادت کردن ،حتی هزارتومن بم نمیدادن،الان شوهرم دستش تنگه و نمیذاره من کار کنم منم مجبورم خونه مامان بابام باشم و اونجا غذا بخورم برا همین هرروز میگه طلاق بگیر برو گمشو فقط پیش ما نباش،هررور شوهرمو نفرین میکنه و باباشو که مرده فش میده،هرروز هزارتا حرف بازم میکنه

هر چی باشه مادرته.هرچند کارش درست نبوده.طبق احادیث والدین هم عاق فرزند میشن.صبر کن این چند وقت عقدتم تموم بشه تا بری سر زندگیت

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

ای بابا چه بد 

چرا ی مادر دختر باید انقدر باهم لج باشن

منم با مامانم لج بودیم ن در حد شما ولی کلا دوس داشت بابامو ب جون من بندازع نمیدونم چرا واقعا 

پسراشو خیلی دوس داره 

کاش این چند سواهم تحمل کنی عزیزم 

ولی بچه ک نیستی یعنی چی داداشات بیان بزننت؟بزن ب در غربت بازی مگه دست و پا نداری 

بگو دستتون بلند شه روم میرم از این خونه و واقعنم برو 

ولی نزار شوهرت بفهمه رابطه ت اینه با خونوادت 

حالا کلا نمیشه مخفی کرد ولی میشه همه شو نگفت چون بالتخره یجا نه یجا دیگه سرکوفتشو میزنه 

ولی قوی باش نزار اینجوری باهات رفتار شه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
چه مادرظالمی داری کاش واسه همیشه بری ازاون خونه ونه اون بیادنه توبری این مادر بایدیجایی دیگه دخترشون ...

ما روستا زندگی میکنیم و این‌جا فقط معتقدن بچه میتونه بد باشه ولی پدر مادر نه،الانم زندگیم داره ازهم میخوره بخاطر دخالتای مامانم اما نمیدونم چجوری زندگیمو نجات بدم

ما روستا زندگی میکنیم و این‌جا فقط معتقدن بچه میتونه بد باشه ولی پدر مادر نه،الانم زندگیم داره ازهم ...

مآدرس مشکل اعصاب داره؟قرص میخوره ؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست